Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Multimode glasvezelbekabeling

Multimode Glasvezel bekabeling kopen?

De Multimode glasvezelbekabeling is de beste optie voor kortere afstanden, maar met een hogere bandbreedte. In tegenstelling tot Single-mode, kan een multimode kabel meerdere lichtstralen tegelijkertijd doorlaten, met verschillende golflengtes. Multimode maakt dan ook geen gebruik van laserlicht (één golflengte) zoals single-mode, maar LED licht.

Een glasvezel is slechts 125 micron (0.125 mm) dun, wat overeen komt met een mensenhaar. Daarbij heeft een Multimode glasvezel een kern van 50 micron, terwijl de kern bij single-mode glasvezel slechts 9 micron is. Hierdoor heeft het licht bij multimode glasvezel de mogelijkheid om te weerkaatsen tegen de wanden van de kern, wat bij single-mode niet mogelijk is door de veel smallere kern van de glasvezel. Bij multimode ontstaat er door het weerkaatsen een golfpatroon in de lichtsignalen. Door de bredere kern van de multimode glasvezel kunnen er meerdere signalen tegelijkertijd doorgelaten worden. Dat maakt multimode glasvezel minder geschikt voor het overbruggen van lange afstanden, waar wel voor het door laten van meer bandbreedte.

OM2, OM3 of OM4?

Hoe hoger het getal, des te nieuwer de kabel is. De verschillen zitten in de helderheid van de glasvezel. Een OM4 kabel bestaat uit een veel helderder glasvezel dan OM2. Hierdoor hebben de lichtstralen minder weerstand, waardoor langere afstanden - met hogere snelheden - overbrugt kunnen worden. Vergelijk het met troebel en helder water. Een lichtstraal heeft in helder water veel minder weerstand.

Bestel online bij Patchkast.nl

Bij Patchkast.nl bent u ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment glasvezel bekabeling. Multimode glasvezel nodig? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bij ons bestellen! Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.