Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 inch stekkerdozen

per pagina

19 inch stekkerdozen kopen?

In patchkasten wordt vaak veel apparatuur geplaatst welke van stroom moet worden voorzien. Een handige manier om direct genoeg stroomaansluitingen te creëren in patchkasten is door gebruik te maken van 19 inch stekkerdozen. Dit zijn stekkerdozen welke zijn voorzien van een 19 inch montageprofiel. Mede door dit profiel zijn de stekkerdozen uitermate geschikt voor in patchkasten!

Let op: Stekkerdozen met meer dan 8 stroompoorten zijn niet horizontaal plaatsbaar in patchkasten, boven de 8 stroompoorten dienen stekkerdozen verticaal te worden geplaatst.