Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

In- en opbouwdozen

In-opbouwdozen kopen?

Als een ruimte moet worden voorzien wordt er vaak een netwerkkabel door de muur getrokken naar de juiste ruimte. Om er voor te zorgen dat de netwerkkabel netjes wordt afgewerkt wordt er gebruik gemaakt van in- opbouwdozen. Naast een nette afwerking bieden in-opbouwdozen, ook wel wall-outlets genoemd, nog meer voordelen.

In- opbouwdozen zijn voorzien van 2 RJ45 poorten waardoor apparatuur snel en gemakkelijk kan worden voorzien van een internetverbinding.
Let op:
wanneer beide RJ45 poorten gebruikt gaan worden, dan zijn er 2 netwerkkabels nodig voor het aansluiten.

Overzicht op de netwerkbekabeling

Op in-opbouwdozen zijn nummers te schrijven. Door deze nummers te laten corresponderen met de nummers op een patchpaneel, is snel en gemakkelijk te zien welke RJ45 uitgang van de wall outlet correspondeert aan het nummer op het patchpaneel.

Beveiligd of onbeveiligd?

Wanneer een kabel langs een stroom- of COAX kabel komt, is een beveiligd type kabel nodig. Een beschermde type kabel zorgt ervoor dat er geen verstorend effect kan optreden. Bij gebruik van een beschermde kabel is shielded / STP in-opbouwdoos nodig.

Als de netwerkkabel niet in aanraking komt met een stroom- of COAX kabel, kan er gebruik worden gemaakt van een UTP kabel. Een UTP kabel heeft geen beveiligde wall outlet nodig, in dit geval kan er gebruik worden gemaakt van de unshielded wall outlets.