Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

In- en opbouwdozen

In-opbouwdozen kopen?

Als een ruimte moet worden voorzien wordt er vaak een netwerkkabel door de muur getrokken naar de juiste ruimte. Om er voor te zorgen dat de netwerkkabel netjes wordt afgewerkt wordt er gebruik gemaakt van in- opbouwdozen. Naast een nette afwerking bieden in-opbouwdozen, ook wel wall-outlets genoemd, nog meer voordelen.

In- opbouwdozen zijn voorzien van 2 RJ45 poorten waardoor apparatuur snel en gemakkelijk kan worden voorzien van een internetverbinding.
Let op:
wanneer beide RJ45 poorten gebruikt gaan worden, dan zijn er 2 netwerkkabels nodig voor het aansluiten.

Overzicht op de netwerkbekabeling

Op in-opbouwdozen zijn nummers te schrijven. Door deze nummers te laten corresponderen met de nummers op een patchpaneel, is snel en gemakkelijk te zien welke RJ45 uitgang van de wall outlet correspondeert aan het nummer op het patchpaneel.

Beveiligd of onbeveiligd?

Wanneer een kabel langs een stroom- of COAX kabel komt, is een beveiligd type kabel nodig. Een beschermde type kabel zorgt ervoor dat er geen verstorend effect kan optreden. Bij gebruik van een beschermde kabel is shielded / STP in-opbouwdoos nodig.

Als de netwerkkabel niet in aanraking komt met een stroom- of COAX kabel, kan er gebruik worden gemaakt van een UTP kabel. Een UTP kabel heeft geen beveiligde wall outlet nodig, in dit geval kan er gebruik worden gemaakt van de unshielded wall outlets.