Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Server rack kopen?

Serverrack is een andere benaming voor een serverkast. En een serverkast is een behuizing voor uw servers. Ook wordt de term server rack veel gebruikt voor open server racks, ook wel relay rack genoemd. Uw servers vormen het hart van uw digitale centrum. En wat is er nu tegenwoordig nog belangrijker voor een instelling, bedrijf of organisatie dan hun digitale huis. We bedoelen hier alle harde schrijven, data, computers en dus ook de rack servers mee. De servers verbinden immers alle elementen met elkaar en vormen de plek waar alle belangrijke data wordt opgeslagen. De aanschaf van het juiste 19 inch server rack is dan ook van essentieel belang.

Klik hier om direct een 19 inch server rack te bestellen

serverrack kopen?Wat is belangrijk bij het kopen van een goed serverrack?

Aantal Units

Het is belangrijk om bij het kopen van een serverrack de juiste keuze te maken. Hierbij is het vooral belangrijk om te kiezen voor een rack met de juiste afmetingen, ongeacht of u een server rack thuis of bedrijfsmatig gebruikt. Hierbij kunt u denken aan een rack met het juiste aantal hoogte eenheden (aangeduidt met U = Units), zodat u voldoende ruimte heeft voor al uw servers en randapparatuur in de kast. Onze 19 inch server racks zijn standaard voorzien van vier 19 inch profielen voor een eenvoudige montage van de netwerk apparatuur in het rack. Ons assortiment staande server racks varieert van 18U tot en met maximaal 47U.

Wat veel ondernemers en organisaties echter vaak vergeten is dat ze geen rekening houden met de toekomst. Denk hierbij aan de groei van uw organisatie of bedrijf. Ook instellingen vergeten wel eens dat ze binnenkort gaan uitbreiden en dan ook meer servercapaciteit en dus server racks nodig hebben. Bespaar hier niet op en wees slim. Koop altijd wat meer ruimte (rack met meer Units) dan u op dit moment nodig heeft. Ruimte die u op dit moment niet benut, kunnen met blindpanelen worden afgedekt waardoor u meer oversicht in uw serverrack houdt. Tevens kunt u de inrchting van uw serverrack door gebruik van server rack legborden, server rack laden en andere serverrack toebehoren precies op uw wensen afstemmen.

Breedte en diepte van de kast

Houd naast de hoogte (het aantal Units) ook rekening met de breedte en diepte van de kast. U heeft de keuze uit een 600mm en 800mm breed 19 inch server rack. Voor grotere netwerken met een groot aantal kabels raden wij het 800mm rack aan in verband met de extra werkruimte die u dan heeft naast de 19 inch profielen. Dit maakt het plaatsten van de rack servers, andere apparatuur en het aansluiten van patchkabels een stuk gemakkelijker. Tevens zijn deze kasten voorzien van een verticale kabeldoorvoer om alle kabels te geleiden en weg te werken. Voor het kiezen van de juiste diepte gaat u na wat het meest diepe apparaat is wat erin moet passen en houd een marge aan van ca. 10 cm voor de ruimte van de kabels en warme die weg moet kunnen.

Waar koopt u uw 19 inch server rack?

Het internet biedt vele voordelen. Eén daarvan is dat de kosten van een rack of andere producten vaak lager is. Dit komt omdat een webshop geen vaste kosten heeft voor personeel dat in de winkel moet zijn (ook al is er niemand), een showroom, een demo van de producten of server racks en veel meer. Hierdoor kan een webshop goedkoper en efficiënter werken dan een normale winkel. En dit voordeel kan worden doorgegeven aan de klant! U dus!

Waarom bij ons kopen?

U vindt bij ons een ruim aanbod aan server racks, 19 inch accessoires en UTP bekabeling. En wist u dat we uit meer dan 2000 reviews een dikke voldoende hebben behaalt over ons en onze dienstverlening! Hier zijn we bijzonder trots op! Evenals dat we al aan verschillende grote multinationals en ministeries server racks mogen leveren.

 

Bestel uw serverrack hier!
 
Bestel uw 19 inch accessoires hier!
 
Bestel uw UTP kabels hier!
 
Heeft u nog vragen of kunnen wij helpen bij het kiezen van het juiste serverrack? U bereikt ons op telefoonnummer 074-852 6448 of via e-mail [email protected].