Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

MTP/MPO multimode patchkabels

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Multimode MTP/MPO patchkabel kopen?

Een MTP/MPO glasvezel patchkabel is voorzien van maar liefst 12 glasvezels. Dat maakt een zeer snelle aanleg van glasvezelverbindingen mogelijk. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor netwerken waar veel data-overdrachten plaatsvinden. De MTP/MPO patchkabels zijn voorzien van een compacte connector met twaalf afgemonteerde vezels.

Bestel online bij Patchkast.nl

Bij Patchkast.nl bent u ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment glasvezel bekabeling. Multimode MTP/MPO glasvezel patchkabel nodig? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bij ons bestellen! Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.