Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Relay racks

per pagina

Relay racks kopen?

Relay racks zijn eigenlijk het skelet van een patchkast. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Mede hierdoor wordt warmte snel bij de apparatuur weggevoerd.

Relay racks: de uitkomst bij oververhitting

Relay racks houden, doordat zij niet voorzien zijn van de beplating, geen warmte vast. Warme lucht kan gelijk bij de geplaatste apparatuur weg en met de luchtstroom worden meegevoerd. Dit zorgt ervoor dat apparatuur, vooral in gekoelde ruimtes, niet meer oververhit zal raken. Als uw apparatuur in serverkasten snel te heet wordt, dan kunnen relay racks de uitkomst bieden!

Ondanks de voordelen van deze open rakcs raden wij toch een gesloten serverkast aan, eventueel met een ventilatorset voor een goede warmte-afvoer.

Heeft u nog vragen?

Als u nog verdere informatie behoeft of vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!