Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Relay racks

per pagina

Relay racks kopen?

Relay racks zijn eigenlijk het skelet van een patchkast. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Mede hierdoor wordt warmte snel bij de apparatuur weggevoerd.

Relay racks: de uitkomst bij oververhitting

Relay racks houden, doordat zij niet voorzien zijn van de beplating, geen warmte vast. Warme lucht kan gelijk bij de geplaatste apparatuur weg en met de luchtstroom worden meegevoerd. Dit zorgt ervoor dat apparatuur, vooral in gekoelde ruimtes, niet meer oververhit zal raken. Als uw apparatuur in serverkasten snel te heet wordt, dan kunnen relay racks de uitkomst bieden!

Ondanks de voordelen van deze open rakcs raden wij toch een gesloten serverkast aan, eventueel met een ventilatorset voor een goede warmte-afvoer.

Heeft u nog vragen?

Als u nog verdere informatie behoeft of vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!