Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6 bekabeling

CAT6 kabels kopen?

Om apparatuur te voorzien van een stabiele en snelle netwerkverbinding zijn UTP kabels nodig. De standaard kabels zijn de CAT6 kabels, deze behoren tot de 6e generatie twisted pair ethernet technologie. Deze generatie twisted pair kabels kan snelheden bereiken van 250 megahertz met een gegevensoverdrachtssnelheid van 1000mb/s. Gaat u voor de beste kwaliteit, dan raden we 100% koper Cat6 UTP bekabeling aan. Dankzij de 100% koperen kern bieden deze kabels de beste signaaloverdracht.

Op rol of kant en klaar?

Bij standaard CAT6 patchkabels zijn de aderparen gegoten in de connectoren. De connector zelf is beschermd door middel van een opgespoten verhoging. Kabels op rol zijn niet voorzien van connectoren waardoor de kabel makkelijk te trekken is en minder grote gaten in de muur behoeft.

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in soepele en in stugge varianten. De soepele kabel wordt gebruikt om connectoren op te bevestigen en de stugge kabel wordt gebruikt in LSA toepassingen.

Afgeschermd of niet?

Bij het selecteren van de CAT6 patchkabels dient er ook rekening te worden gehouden met de afscherming van de kabel. Als de kabel niet is afgeschermd en naast COAX- en/of stroomkabels komt te liggen dan kan er interferentie ontstaan. Afgeschermde kabels zijn door middel van folie afgeschermd tegen deze interferentie.