Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6 bekabeling

CAT6 kabels kopen?

Om apparatuur te voorzien van een stabiele en snelle netwerkverbinding zijn UTP kabels nodig. De standaard kabels zijn de CAT6 kabels, deze behoren tot de 6e generatie twisted pair ethernet technologie. Deze generatie twisted pair kabels kan snelheden bereiken van 250 megahertz met een gegevensoverdrachtssnelheid van 1000mb/s. Gaat u voor de beste kwaliteit, dan raden we 100% koper Cat6 UTP bekabeling aan. Dankzij de 100% koperen kern bieden deze kabels de beste signaaloverdracht.

Op rol of kant en klaar?

Bij standaard CAT6 patchkabels zijn de aderparen gegoten in de connectoren. De connector zelf is beschermd door middel van een opgespoten verhoging. Kabels op rol zijn niet voorzien van connectoren waardoor de kabel makkelijk te trekken is en minder grote gaten in de muur behoeft.

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in soepele en in stugge varianten. De soepele kabel wordt gebruikt om connectoren op te bevestigen en de stugge kabel wordt gebruikt in LSA toepassingen.

Afgeschermd of niet?

Bij het selecteren van de CAT6 patchkabels dient er ook rekening te worden gehouden met de afscherming van de kabel. Als de kabel niet is afgeschermd en naast COAX- en/of stroomkabels komt te liggen dan kan er interferentie ontstaan. Afgeschermde kabels zijn door middel van folie afgeschermd tegen deze interferentie.