Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM4 glasvezelbekabeling

per pagina

OM4 glasvezel patchkabel kopen?

Met OM4 zijn snelheden te behalen van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 100 meter. Hiermee is OM4 glasvezel een flinke verbetering ten opzichte van OM3 glasvezel. Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van helderder glas voor de glasvezel. Het meer heldere glas zorgt voor minder weerstand bij de overdracht van de lichtsignalen. Daarom is OM4 in staat hogere snelheden te halen over langere afstanden dan OM3.

Bestel online bij Patchkast.nl

U vindt bij ons een ruim aanbod OM4 glasvezel patchkabels. Bestel uw OM4 patchkabel(s) eenvoudig en snel online bij Patchkast.nl. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.