Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Afdek en Blindpanelen

per pagina

Afdek en blindpanelen kopen?

Wanneer Units van een patchkast ongebruikt blijven, ontstaat er een open ruimte. Door deze open ruimte kan de patchkast een slordige uitstraling krijgen. Door deze open ruimtes af te dekken wordt dit voorkomen. Dit is te doen door middel van afdek- en blindpanelen. De panelen zijn gemakkelijk te bevestigen in het 19 inch profiel met behulp van kooimoeren. Met afdek- en blindpanelen zien patchkasten er voortaan weer netjes en verzorgd uit.

Hulp nodig?

Wanneer u verdere vragen heeft, extra informatie nodig heeft of uitleg wilt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om uw vragen te beantwoorden via de chat en telefoon (074 - 852 64 48)!