Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Accessoires

Accessoires en onderdelen voor patchkasten kopen?

Uitgebreid aanbod patchkast accessoires en patchkast onderdelen

Patchkasten worden gebruikt voor het opslaan van netwerkoplossingen. Netwerkoplossingen bestaan uit meerdere apparaten en ook accessoires. Mogeljke accessoires die u nodig kunt hebben bij netwerkoplossingen zijn bij ons te vinden. Alle accessoires zijn afgestemd voor plaatsing in onze serverkasten d.m.v. 19 inch profielen (met uitzondering van de UPS). Naast accessoires zijn er ook diverse patchkast onderdelen beschikbaar. Patchkast onderdelen kunnen helpen bij het optimaliseren van uw patchkast. Denk aan zwenkwielen, stelpoten, sokkels en vervangbare sloten.

Afdekpanelen en blindpanelen

Ongebruikte units zorgen voor open ruimtes in uw patchkast, gebruik afdekpanelen en blindpanelen voor het afdekken / blinderen van deze open ruimtes.

Patchpanelen

Overzicht op netwerkbekabeling is zeer belangrijk. Zonder een patchpaneel is overzicht al snel verloren. Patchpanelen zijn voorzien van poorten met daarop nummers, deze nummers kunnen aan een nummer op in- opbouwdozen gekoppeld worden, waardoor snel overzicht gecreëerd kan worden.

Kabelmanagement

Vaak zijn er in patchkasten veel kabels aanwezig, als deze kabels niet geleid worden kan dit slordig zijn en kunnen deze kabels in de weg hangen. Door gebruik te maken van kabelmanagement kunnen netwerkkabels netjes en overzichtelijk geleid worden.

Legborden in een patchkast

Legborden zijn stalen planken, voorzien van 19 inch profielen, waar apparatuur zonder 19 inch profiel op geplaatst kan worden. Door gebruik te maken van legborden kunnen ook niet 19 inch accessoires en apparatuur worden geplaatst in de patchkast.

Afsluitbare lades

Wanneer er documenten of apparatuur in patchkasten geplaatst moeten worden, zijn afsluitbare lades een prima oplossing. Afsluitbare lades zijn voorzien van 19 inch montage profielen, daarnaast zijn de lades, zoals de naam al zegt, afsluitbaar d.m.v. een sleutel.

19 inch stekkerdozen

Wanneer apparatuur in de patchkast dient te worden voorzien van stroom zijn 19 inch stekkerdozen de perfecte uitkomst. Deze speciale stekkerdozen zijn geschikt voor het plaatsen in het 19 inch profiel van patchkasten en zorgen snel voor meerdere stroompoorten.

KVM Consoles

KVM consoles worden gebruikt voor het besturen van computers en servers die aangesloten zijn op het netwerk. Met een KVM console is er maar één muis, één toetsenbord en één monitor nodig voor meerdere servers en computers.

Ethernet switches

Wanneer meerdere apparatuur dient te worden voorzien van netwerkbekabeling, zijn ethernet switches nodig. Ethernet switches sturen het netwerksignaal over meerdere netwerkkabels. Het heeft de voorkeur om bij het gebruik maken van ethernet switches ook patchpanelen te gebruiken, voor het behouden van overzicht op de netwerkbekabeling.

Fan units

Fan Units worden gebruikt wanneer er in een patchkast, met glazen deuren, warmtewinnende apparatuur/ accessoires wordt geplaatst. Fan units zuigen de warme lucht uit de patchkast, waardoor oververhitting minder snel zal kunnen optreden.

Koppelingsset voor meerdere patchkasten

Wanneer meerdere patchkasten aan elkaar gekoppeld moeten worden, zijn koppelingssets nodig. Deze sets zorgen ervoor dat 2 patchkasten eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan elkaar.

L- profielen

Als een server, zonder 19 inch montageprofiel, in een patchkast geplaatst moet worden zijn L-profielen de geschikte uitkomst. Het L-profiel dient als steun voor de server. Op deze manier kunnen servers toch nog in patchkasten worden geplaatst.

Zwenkwielenset onder uw patchkast

Standaard zijn de staande- en mini serverkasten voorzien van zwenkwieltjes zonder rem en van stelvoeten. Wanneer men gebruik wil maken van zwenkwielen, en deze op rem wil kunnen zetten, zijn deze speciale zwenkwielen nodig.

Mini Toetsenborden

Standaard toetsenborden zijn vaak niet geschikt voor het plaatsen in een patchkast door het formaat. Met mini toetsenborden kan er toch een toetsenbord in de patchkast geplaatst worden.

Kooimoeren

Wanneer 19 inch accessoires en apparatuur in patchkasten geplaatst moeten worden dient er gebruik te worden gemaakt van kooimoeren. Kooimoeren worden in het profiel van patchkasten geplaatst. Vervolgens kunnen de apparaten of accessoires worden vastgeschroefd.

Patchkastsleutels

Patchkasten zijn voorzien van sleutels. Een sleutel met een vierkante kop voor de voordeur van de serverkast en een sleutel met een ronde kop voor de zijdeur van de kast. Patchkastsleutels zijn bij ons te bestellen, evenals een geheel nieuw slot.

Sokkel

Een patchkast wordt geplaatst op zwenkwielen of op stelvoeten. Dit zorgt ervoor dat de kast van de grond af komt en er een open ruimte ontstaat onder de kast. Deze open ruimte is af te dekken middels een sokkel.

Patchkastverlichting

Wanneer er niet voldoende licht in de patchkast kan komen kan er gebruik worden gemaakt van patchkastverlichting. Dit type accessoire kan in het 19 inch profiel worden geplaatst en zorgt voor voldoende licht in de patchkast.

In- opbouwdozen

Overzicht op de netwerkbekabeling is erg belangrijk, door gebruik te maken van in- opbouwdozen kan er middels een nummer overzicht worden gecreëerd. Op de in- opbouwdoos kan een nummer worden geschreven welke men kan laten corresponderen met het nummer op een patchpaneel.

UPS

Door stroomuitval / stroomstoring kan het gebeuren dat belangrijke data niet kan worden opgeslagen en klantcontact abrupt wordt beëindigd. Een UPS zorgt voor een tijdelijke noodstroomvoorziening waardoor data kan worden opgeslagen en klantcontact kan worden afgerond.