Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Ethernet Switches

Ethernet Switches kopen?

Door gebruik te maken van een ethernet switch is het mogelijk om meerdere apparaten en/of ruimtes te voorzien van een bekabelde internet verbinding. De switch verdeeld het internetsignaal vanuit de router over meerdere internetkabels. Vanuit de router gaat er één kabel naar de switch en vanuit de switch gaan meerdere kabels naar een patchpaneel of rechtstreeks naar de apparatuur. Switches zijn verkrijgbaar met 5 tot en met 48 poorten en met verschillende configuratie mogelijkheden.

Unmanaged switch (Plug & Play)

Unmanaged switches zijn voorzien van een aantal basisfuncties, maar kunnen verder niet geconfigureerd worden. De switch hoeft alleen aangesloten te worden en doet vervolgens zijn werk. Een unmanaged switch wordt aangeraden voor gebruik thuis en voor kleine netwerken.

Smart managed switch

Smart managed switches zitten wat betreft functies tussen de managed en unmanaged switches in. Een smart managed switch heeft meer mogelijkheden als een unmanaged switch en kan tot op zekere hoogte geconfigureerd worden via een gebruiksvriendelijke web-based installatiewizard. Enkele modellen zijn te configureren via een Command Line Interface. Een smart managed switch wordt aangeraden voor gebruik in kleine en middelgrote bedrijven.

Managed switch

Managed switches zijn de meest uitgebreide switches en bieden tal van verschillende functies. Ze zijn te configureren via een CLI (Command Line Interface). Daarnaast zijn de meeste managed switches stapelbaar en voorzien van SFP poorten. In de meeste gevallen worden de managed switches geleverd met een gebruiksvriendelijke web-based installatiewizard, wat het opzetten van uw netwerk voorspoedig en eenvoudig laat verlopen. Een managed switch wordt aangeraden voor gebruik in grote bedrijven waarbij volledig beheer noodzakelijk is.

PoE/PoE+

Power over Ethernet (PoE) is een technologie die ervoor zorgt dat er zowel spanning als data over een 100% koper netwerkkabel kan worden geleverd binnen het netwerk. Er is dan geen aparte kabel nodig voor netspanning. PoE technologie wordt vaak gebruikt VoIP-telefoons en IP camera's van spanning te voorzien. De netwerkstandaard van PoE is IEEE802.3af en er worden 2 van de 8 aders gebruikt om 15.4 watt spanning te leveren.

De opvolger van PoE is PoE+ met IEEE802.3at als netwerkstandaard. Deze standaard gebruikt 4 in plaats van 2 van de 8 aders om spanning te leveren. Hierdoor kan er door de PoE+ technologie ongeveer twee keer meer vermogen aan de netwerkapparatuur worden geleverd dan bij PoE.

Power over Ethernet Injector

De Power over Ethernet injector biedt uitkomst als er een beperkt aantal netwerkapparaten vanaf een switch spanning nodig heeft. De injector ondersteund spanning over een 100% koper netwerkkabel met een maximale lengte van 100 meter.

Glasvezel aansluiten?

Een SFP module is een compacte transceiver die zowel voor tele- als datacommunicatie wordt toegepast. Een SFP (mini-GBIC) het glasvezel signaal om in een kopersignaal. De SFP kan in een SFP-poort van de switch worden geplaatst. Let op, niet alle switches zijn voorzien van SFP-poorten.