Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP accessoires

UTP accessoires kopen?

Het verrichten van werkzaamheden aan een UTP oplossing kan een erg lastige taak zijn. Om het overzicht te behouden op de UTP kabels of om patchbekabeling te kunnen voorzien van het juiste type connector, kan er gebruik worden gemaakt van UTP accessoires. Bijvoorbeeld met kabelbinders kan er overzicht worden gecreëerd, zijn kabels te clusteren en net weg te werken. Kabeltules worden gebruikt om kleurcodering toe te passen en de connectoren te beschermen.

De speciale koppelstukken maken het mogelijk om 2 patchkabels met RJ45 te verlengen. Als een kabel kapot is of verlengd moet worden zijn de junction boxes een perfecte oplossing. Wanneer de kabel gestript is kunnen de aderparen aangesloten worden op de LSA stroken van de junction box, hierdoor kunnen kabels verlengd en gerepareerd worden. Natuurlijk is overzicht ook belangrijk, door gebruik te maken van kabelmarkering en Wrap arround kabel labels kunnen kabels worden voorzien van codes en nummering, waardoor overzicht snel en makkelijk wordt gecreëerd.

Voor sommige klussen is het juiste UTP gereedschap noodzakelijk. Ook deze kunt u eenvoudig bestellen bij Patchkast.nl.