Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP accessoires

UTP accessoires kopen?

Het verrichten van werkzaamheden aan een UTP oplossing kan een erg lastige taak zijn. Om het overzicht te behouden op de UTP kabels of om patchbekabeling te kunnen voorzien van het juiste type connector, kan er gebruik worden gemaakt van UTP accessoires. Bijvoorbeeld met kabelbinders kan er overzicht worden gecreëerd, zijn kabels te clusteren en net weg te werken. Kabeltules worden gebruikt om kleurcodering toe te passen en de connectoren te beschermen.

De speciale koppelstukken maken het mogelijk om 2 patchkabels met RJ45 te verlengen. Als een kabel kapot is of verlengd moet worden zijn de junction boxes een perfecte oplossing. Wanneer de kabel gestript is kunnen de aderparen aangesloten worden op de LSA stroken van de junction box, hierdoor kunnen kabels verlengd en gerepareerd worden. Natuurlijk is overzicht ook belangrijk, door gebruik te maken van kabelmarkering en Wrap arround kabel labels kunnen kabels worden voorzien van codes en nummering, waardoor overzicht snel en makkelijk wordt gecreëerd.

Voor sommige klussen is het juiste UTP gereedschap noodzakelijk. Ook deze kunt u eenvoudig bestellen bij Patchkast.nl.