Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wielenset en stelpoten

Wielenset kopen?

Wanneer een staande patchkast wordt gekocht, worden er standaard een wielenset en stelpoten meegeleverd. Wanneer er extra wielen nodig zijn, bijvoorbeeld omdat een wieltje kwijt is geraakt of een wandkast op wieltjes gezet gaat worden, kunt u deze bij ons aanschaffen. Wanneer extra wieltjes bij besteld moeten worden, dan kan er worden gekozen voor wieltjes met rem en voor wieltjes zonder rem. Als er extra stelpoten benodigd zijn, kunt u deze ook bij Patchkast.nl aanschaffen.

Door de stelpoten of wieltjes komt de kast een stuk van de grond te staan. Deze open ruimte tussen de grond en de onderzijde van de patchkast kunt u afdichten met een sokkel.