Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Wielenset en stelpoten

 1. Set wieltjes voor alle 19 inch patchkasten
  Set wieltjes voor alle 19 inch patchkasten
  Art.nr. (SKU): DS-Wielrem
  € 22,50 € 27,23
 2. Set stelpoten voor alle serverkasten
  Set stelpoten voor alle serverkasten
  Art.nr. (SKU): DS-Stelpoot
  € 11,00 € 13,31
per pagina

Wielenset kopen?

Wanneer een staande patchkast wordt gekocht, worden er standaard een wielenset en stelpoten meegeleverd. Wanneer er extra wielen nodig zijn, bijvoorbeeld omdat een wieltje kwijt is geraakt of een wandkast op wieltjes gezet gaat worden, kunt u deze bij ons aanschaffen. Wanneer extra wieltjes bij besteld moeten worden, dan kan er worden gekozen voor wieltjes met rem en voor wieltjes zonder rem. Als er extra stelpoten benodigd zijn, kunt u deze ook bij Patchkast.nl aanschaffen.

Door de stelpoten of wieltjes komt de kast een stuk van de grond te staan. Deze open ruimte tussen de grond en de onderzijde van de patchkast kunt u afdichten met een sokkel.