Mini Patchkasten

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mini patchkasten kopen?

Bijna alle bedrijven kiezen voor een (mini) patchkast om al het netwerkapparatuur veilig en overzichtelijk op te kunnen bergen. Wanneer alles vanaf een centrale plek geregeld worden netwerkproblemen snel opgelost kan onderhoud eenvoudig uitgevoerd worden. In sommige gevallen komt het voor dat er onvoldoende ruimte aanwezig is voor het plaatsen van een staande serverkast in dit geval kiest men voor een mini patchkast of een wandkast.

De voordelen van een kleine patchkast

Een kleine patchkast is ruim inzetbaar omdat deze nauwelijks afwijkt van een staande serverkast. Het betreft alleen een kleinere variant in de hoogte, namelijk 12U of 15U. Dit biedt de mogelijkheid de patchkast onder een bureau te plaatsen. Een kleine patchkast wordt geleverd met een diepte van 800mm of 1000mm en is tevens verkrijgbaar met glazen of geperforeerde deur. Dit zijn de grotere voordelen van een kleine kast ten opzichte van een wandkast. Door de kleine patchkast te kopen met een geperforeerde deur maakt dat deze variant uitermate geschikt is voor het plaatsen van servers.

Vragen?

Heeft u nog verdere vragen of behoeft u extra informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze bekwame medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!