Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Mini Patchkasten

per pagina

Mini patchkasten kopen?

Bijna alle bedrijven kiezen voor een (mini) patchkast om al het netwerkapparatuur veilig en overzichtelijk op te kunnen bergen. Wanneer alles vanaf een centrale plek geregeld worden netwerkproblemen snel opgelost kan onderhoud eenvoudig uitgevoerd worden. In sommige gevallen komt het voor dat er onvoldoende ruimte aanwezig is voor het plaatsen van een staande serverkast in dit geval kiest men voor een mini patchkast of een wandkast.

De voordelen van een kleine patchkast

Een kleine patchkast is ruim inzetbaar omdat deze nauwelijks afwijkt van een staande serverkast. Het betreft alleen een kleinere variant in de hoogte, namelijk 12U of 15U. Dit biedt de mogelijkheid de patchkast onder een bureau te plaatsen. Een kleine patchkast wordt geleverd met een diepte van 800mm of 1000mm en is tevens verkrijgbaar met glazen of geperforeerde deur. Dit zijn de grotere voordelen van een kleine kast ten opzichte van een wandkast. Door de kleine patchkast te kopen met een geperforeerde deur maakt dat deze variant uitermate geschikt is voor het plaatsen van servers.

Vragen?

Heeft u nog verdere vragen of behoeft u extra informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze bekwame medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!