Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6a bekabeling

CAT6a kabels kopen?

CAT6a kabels zijn momenteel de best verkrijgbare UTP kabels op de markt. De reden hiervan is dat de kabel een doorvoersnelheid van 500 megahertz kent bij een gegevensoverdracht van 10gb/s. Onze CAT6a kabels zijn altijd voorzien van een SSTP afscherming tegen signaalinterferentie en 100% koperen aderparen.

Kabels op rol of kant en klaar?

Met CAT6a kabels op rol zijn lange lengtes te overbruggen zonder in te leveren op kwaliteit en snelheid. Tevens zijn voor kabels op rol minder grote gaten in de muur nodig aangezien de kabels op rol standaard niet voorzien zijn van connectoren.

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in soepele en stugge versies. Soepele kabels worden gebruikt voor het bevestigen van connectoren op de kabel en stugge kabels gebruikt men bij LSA toepassingen (patchpanelen, in- en opbouwdozen, etc.).

Ook zijn CAT6a kabels verkrijgbaar in kant en klare varianten, deze kabels zijn voorzien van aderen welke gegoten zijn in de connectoren. De connector is tegen beschadiging beschermd door middel van een aangespoten verhoging.