CAT6a bekabeling

CAT6a kabels kopen?

CAT6a kabels zijn momenteel de best verkrijgbare UTP kabels op de markt. De reden hiervan is dat de kabel een doorvoersnelheid van 500 megahertz kent bij een gegevensoverdracht van 10gb/s. Onze CAT6a kabels zijn altijd voorzien van een SSTP afscherming tegen signaalinterferentie en 100% koperen aderparen.

Kabels op rol of kant en klaar?

Met CAT6a kabels op rol zijn lange lengtes te overbruggen zonder in te leveren op kwaliteit en snelheid. Tevens zijn voor kabels op rol minder grote gaten in de muur nodig aangezien de kabels op rol standaard niet voorzien zijn van connectoren.

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in soepele en stugge versies. Soepele kabels worden gebruikt voor het bevestigen van connectoren op de kabel en stugge kabels gebruikt men bij LSA toepassingen (patchpanelen, in- en opbouwdozen, etc.).

Ook zijn CAT6a kabels verkrijgbaar in kant en klare varianten, deze kabels zijn voorzien van aderen welke gegoten zijn in de connectoren. De connector is tegen beschadiging beschermd door middel van een aangespoten verhoging.