Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6a bekabeling

CAT6a kabels kopen?

CAT6a kabels zijn momenteel de best verkrijgbare UTP kabels op de markt. De reden hiervan is dat de kabel een doorvoersnelheid van 500 megahertz kent bij een gegevensoverdracht van 10gb/s. Onze CAT6a kabels zijn altijd voorzien van een S/FTP afscherming tegen signaalinterferentie en 100% koperen aderparen.

Kabels op rol of kant en klaar?

Met CAT6a kabels op rol zijn lange lengtes te overbruggen zonder in te leveren op kwaliteit en snelheid. Tevens zijn voor kabels op rol minder grote gaten in de muur nodig aangezien de kabels op rol standaard niet voorzien zijn van connectoren.

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in soepele en stugge versies. Soepele kabels worden gebruikt voor het bevestigen van connectoren op de kabel en stugge kabels gebruikt men bij LSA toepassingen (patchpanelen, in- en opbouwdozen, etc.).

Ook zijn CAT6a kabels verkrijgbaar in kant en klare varianten, deze kabels zijn voorzien van aderen welke gegoten zijn in de connectoren. De connector is tegen beschadiging beschermd door middel van een aangespoten verhoging.