Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Afsluitbare Lades

Afsluitbare lades kopen?

Het kan voorkomen dat men apparatuur, documenten of accessoires in een patchkast wil plaatsen, zonder dat onbevoegden er bij kunnen. Als dit het geval is dan kan er worden besloten om gebruik te maken van afsluitbare lades. In tegenstelling tot legborden zijn deze volledig afgesloten. Deze lades zijn voorzien van 19 inch montageprofielen en zijn verkrijgbaar in 2, 3 en 4 units.

Afsluitbaar d.m.v. een sleutel

Zoals de naam al aangeeft,t zijn patchkast lades afsluitbaar door middel van een sleutel. Dit zorgt ervoor dat alleen mensen met een sleutel de lade kunnen openen. Geplaatste documenten, accessoires en apparatuur zijn met afsluitbare lades dus voortaan veilig!