Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Connectoren

per pagina

Connectoren kopen?

Wanneer apparatuur moet worden voorzien van een patchkabel, is het wel noodzakelijk dat de UTP kabel beschikt over connectoren. Kabels onder de 50 meter zijn standaard verkrijgbaar met gegoten connectoren, hier hoeft u niet zelf connectoren bij te kopen.

Bekabeling welke langer is wordt geleverd op rol, deze kabels zijn niet voorzien van connectoren. Dit heeft als reden dat de kabel dan makkelijker getrokken kan worden en dat de kabel een minder groot gat nodig heeft. Voor de bekabeling op rol zijn dus wel extra connectoren nodig.

Verschillende connectoren

RJ45 connectoren
Er zijn verschillende soorten connectoren verkrijgbaar. De meest voorkomende connectoren zijn de RJ45 connectoren, dit zijn de standaard connectoren voor netwerkbekabeling. Er zijn 4 verschillende RJ45 connectoren.

Unshielded Cat5e: Deze connector is nodig bij UTP Cat5e kabels
Shielded Cat5e:     Deze connector is een vereiste voor FTP Cat5e kabels
Unshielded Cat6:   Deze connector is nodig bij UTP Cat6 kabels
Shielded Cat6:       Deze connector is een vereiste voor FTP / SFTP Cat6 kabels

RJ11 connectoren
Om een netwerkkabel te gebruiken voor de telefonie zijn RJ11 connectoren nodig. Dit zijn kleinere connectoren dan de RJ45 connectors en zijn puur bedoeld voor telefonie.

Keystone
Keystone connectoren worden gebruikt bij bepaalde patchpanelen en voor het verlengen van patchkabels.