Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Connectoren

per pagina

Connectoren kopen?

Wanneer apparatuur moet worden voorzien van een patchkabel, is het wel noodzakelijk dat de UTP kabel beschikt over connectoren. Kabels onder de 50 meter zijn standaard verkrijgbaar met gegoten connectoren, hier hoeft u niet zelf connectoren bij te kopen.

Bekabeling welke langer is wordt geleverd op rol, deze kabels zijn niet voorzien van connectoren. Dit heeft als reden dat de kabel dan makkelijker getrokken kan worden en dat de kabel een minder groot gat nodig heeft. Voor de bekabeling op rol zijn dus wel extra connectoren nodig.

Verschillende connectoren

RJ45 connectoren
Er zijn verschillende soorten connectoren verkrijgbaar. De meest voorkomende connectoren zijn de RJ45 connectoren, dit zijn de standaard connectoren voor netwerkbekabeling. Er zijn 4 verschillende RJ45 connectoren.

Unshielded Cat5e: Deze connector is nodig bij UTP Cat5e kabels
Shielded Cat5e:     Deze connector is een vereiste voor FTP Cat5e kabels
Unshielded Cat6:   Deze connector is nodig bij UTP Cat6 kabels
Shielded Cat6:       Deze connector is een vereiste voor FTP / S/FTP Cat6 kabels

Wat is RJ45 connector?

Met een RJ45 connector voorzie je een internetkabel van een connector. Deze RJ45 connector zorgt ervoor dat je een computer, modem, ethernet switch of smart tv met het internet laat verbinden. 
 
Internet kabels standaard voorzienvan een RJ45 connector noemen we patchkabels.
 
Een RJ45 connector bestellen kan in cat5e, cat6, cat6a en cat7. De keuze is afhankelijk van de internet kabel op rol die gebruikt wordt. Hierin geldt de volgende vuistregel: de connector dient dezelfde eigenschappen te hebben als de internetkabel.

RJ11 connectoren
Om een netwerkkabel te gebruiken voor de telefonie zijn RJ11 connectoren nodig. Dit zijn kleinere connectoren dan de RJ45 connectors en zijn puur bedoeld voor telefonie.

Keystone
Keystone connectoren worden gebruikt bij bepaalde patchpanelen en voor het verlengen van patchkabels.