Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

KVM Consoles

KVM-console kopen?

Een KVM-console wordt gebruikt voor het besturen van meerdere computers en servers welke zijn aangesloten op het netwerk. Een KVM console is een combinatie van een beeldscherm, muis en toetsenbord.

Besturing vanaf één locatie

Een KVM-console kan worden aangesloten door middel van VGA en PS/2 aansluitingen, ook zijn bepaalde KVM-consoles geschikt voor het aansluiten van USB apparatuur. De console zorgt ervoor dat meerdere computers en servers bestuurd kunnen worden vanaf één locatie, met een muis, toetsenbord en monitor. Een KVM-console is geschikt voor de montage in patchkasten. Aan de console zijn montageprofielen bevestigd waarmee het mogelijk is de console in het 19 inch profiel van een patchkast te monteren.

Hulp nodig?

Wanneer u verdere informatie nodig heeft, vragen heeft of een passend advies behoeft, schroom dan niet contact op te nemen met ons. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!