Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

KVM Consoles

KVM-console kopen?

Een KVM-console wordt gebruikt voor het besturen van meerdere computers en servers welke zijn aangesloten op het netwerk. Een KVM console is een combinatie van een beeldscherm, muis en toetsenbord.

Besturing vanaf één locatie

Een KVM-console kan worden aangesloten door middel van VGA en PS/2 aansluitingen, ook zijn bepaalde KVM-consoles geschikt voor het aansluiten van USB apparatuur. De console zorgt ervoor dat meerdere computers en servers bestuurd kunnen worden vanaf één locatie, met een muis, toetsenbord en monitor. Een KVM-console is geschikt voor de montage in patchkasten. Aan de console zijn montageprofielen bevestigd waarmee het mogelijk is de console in het 19 inch profiel van een patchkast te monteren.

Hulp nodig?

Wanneer u verdere informatie nodig heeft, vragen heeft of een passend advies behoeft, schroom dan niet contact op te nemen met ons. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!