Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM2 glasvezelbekabeling

per pagina

OM2 glasvezel patchkabel kopen?

Met OM2 zijn snelheden te behalen van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van 84 meter. Hiermee is OM2 glasvezel flink verbeterd ten opzichte van OM1. Het verschil zit hem in de afname van de kerndoorsnede van 62.5/125 naar 50/125 en het gebruik van helderder glas. Door de smallere kern van de glasvezel neemt de golflengte van de lichtstralen af, wat ten goede komt aan een snellere data overdracht. Tevens is de toename aan de helderheid van het glas goed voor minder weerstand, waardoor de lichtstralen in staat zijn grotere afstanden te overbruggen met een hogere snelheid.

Bestel online bij Patchkast.nl

U vindt bij ons een ruim aanbod OM2 glasvezel patchkabels. Bestel uw OM2 patchkabel(s) eenvoudig en snel online bij Patchkast.nl. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.