Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM2 glasvezelbekabeling

per pagina

OM2 glasvezel patchkabel kopen?

Met OM2 zijn snelheden te behalen van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van 84 meter. Hiermee is OM2 glasvezel flink verbeterd ten opzichte van OM1. Het verschil zit hem in de afname van de kerndoorsnede van 62.5/125 naar 50/125 en het gebruik van helderder glas. Door de smallere kern van de glasvezel neemt de golflengte van de lichtstralen af, wat ten goede komt aan een snellere data overdracht. Tevens is de toename aan de helderheid van het glas goed voor minder weerstand, waardoor de lichtstralen in staat zijn grotere afstanden te overbruggen met een hogere snelheid.

Bestel online bij Patchkast.nl

U vindt bij ons een ruim aanbod OM2 glasvezel patchkabels. Bestel uw OM2 patchkabel(s) eenvoudig en snel online bij Patchkast.nl. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.