Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode glasvezelbekabeling

Single-mode Glasvezel bekabeling kopen?

Single-mode glasvezelbekabeling is de beste optie voor als er langere afstanden overbrugt moeten worden. In tegenstelling tot Multimode is Single-mode in staat hogere snelheden te halen over langere afstanden. Dit komt door een iets andere opbouw van de kabel en het gebruik van laserlicht in plaats van LED licht.

Eén glasvezel is slechts 125 micron (0.125 mm) dun, dit komt overeen met een mensenhaar. Daarbij heeft Single-mode glasvezel een kern van 9 micron, terwijl de kern bij Multimode 50 micron in doorsnede is. Hierdoor heeft het licht wat door de kabel verzonden wordt nauwelijks kans om tegen de wanden van de kern te weerkaatsen, oftewel het licht kan alleen maar rechtuit door het midden van de kern verstuurd worden. Daarbij heeft laserlicht slechts één golflengte. Doordat het licht alleen rechtuit door de glasvezel verstuurd wordt, kunnen er hogere snelheden behaald worden en langere afstanden bereikt worden.

Bestel online bij Patchkast.nl

Bij Patchkast.nl bent u ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment glasvezel bekabeling. Single-mode glasvezel nodig? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bij ons bestellen! Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.