Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode glasvezelbekabeling

Single-mode Glasvezel bekabeling kopen?

Single-mode glasvezelbekabeling is de beste optie voor als er langere afstanden overbrugt moeten worden. In tegenstelling tot Multimode is Single-mode in staat hogere snelheden te halen over langere afstanden. Dit komt door een iets andere opbouw van de kabel en het gebruik van laserlicht in plaats van LED licht.

Eén glasvezel is slechts 125 micron (0.125 mm) dun, dit komt overeen met een mensenhaar. Daarbij heeft Single-mode glasvezel een kern van 9 micron, terwijl de kern bij Multimode 50 micron in doorsnede is. Hierdoor heeft het licht wat door de kabel verzonden wordt nauwelijks kans om tegen de wanden van de kern te weerkaatsen, oftewel het licht kan alleen maar rechtuit door het midden van de kern verstuurd worden. Daarbij heeft laserlicht slechts één golflengte. Doordat het licht alleen rechtuit door de glasvezel verstuurd wordt, kunnen er hogere snelheden behaald worden en langere afstanden bereikt worden.

Bestel online bij Patchkast.nl

Bij Patchkast.nl bent u ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment glasvezel bekabeling. Single-mode glasvezel nodig? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bij ons bestellen! Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.