Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Legborden

Legborden kopen?

Apparatuur zonder 19 inch profiel plaatsen?

Het kan gebeuren dat men apparatuur, zonder 19 inch profiel, in een patchkast wil plaatsen. Wanneer dit het geval is dan kan er gebruik worden gemaakt van legborden. Een legbord is een stalen plaat met 19 inch montage profielen. Op een legbord zijn accessoires, apparaten en documenten te plaatsen. Voor belangrijke documentatie kunt u ook gebruik maken van afsluitbare lades.

Een bestelling plaatsen?

Wanneer u van plan bent om te gaan bestellen, dan bent u hier bij Patchkast.nl aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers ziiten klaar om u verder te helpen bij het bestellen en uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!