Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Legborden

Legborden kopen?

Apparatuur zonder 19 inch profiel plaatsen?

Het kan gebeuren dat men apparatuur, zonder 19 inch profiel, in een patchkast wil plaatsen. Wanneer dit het geval is dan kan er gebruik worden gemaakt van legborden. Een legbord is een stalen plaat met 19 inch montage profielen. Op een legbord zijn accessoires, apparaten en documenten te plaatsen. Voor belangrijke documentatie kunt u ook gebruik maken van afsluitbare lades.

Een bestelling plaatsen?

Wanneer u van plan bent om te gaan bestellen, dan bent u hier bij Patchkast.nl aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers ziiten klaar om u verder te helpen bij het bestellen en uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!

Een patchkast of wandkast dient als een centraal punt waar alle netwerkapparaten en netwerkkabels samenkomen. Onder elektronisch netwerkapparatuur wordt onder andere verstaan servers, ethernet switches en ups-en. Het kan voorkomen dat apparatuur geen 19 inch montageprofiel bevat waardoor deze niet te monteren zijn tussen de stijlen van een kast. Maak in deze situatie gebruik van legborden. Met behulp van legborden kan een patchkast of wandkast netjes en overzichtelijk ingericht worden. Ons assortiment bevat diverse legborden. 

Legborden voor staande patchkasten

Vaste legborden
Wij voeren onze eigen lijn serverkasten en patchkasten met als voordeel dat wij onze patchkasten kunnen blijven door ontwikkelen. De vaste legborden op onze website zijn speciaal gemaakt voor onze patchkasten en passen dus alleen in onze 19 inch staande patchkasten. Doordat de vaste legborden aan de zijkant van de patchkast worden gemonteerd kunnen ze meer gewicht dragen.

Uitschuifbare legborden
Het voordeel van een uitschuifbaar legbord is dat deze uitschuifbaar is en het eenvoudig is de achterzijde van het geplaatste apparatuur te bereiken. Uitermate geschikt wanneer er regelmatig onderhoudt verricht dient te worden. Door het uitschuifbaar mechanisme is de draagkracht van dit legbord wel beperkt.

Universele legborden
Indien een patchkast niet bij ons is aangeschaft maar wel een legbord wilt plaats, kan er gebruik gemaakt worden van onze universele legborden. Deze legborden zijn in lengte verstelbaar en bevatten "oortjes" waardoor deze in iedere 19 inch profiel kunnen worden geplaatst.

Vaste legborden Uitschuifbare legborden Universele legborden
Vaste legborden Uitschuifbare legborden Universele legborden


Legborden voor wandkasten

De wandkasten zijn in de meeste gevallen minder diep en hebben daarom ook andere legborden nodig. Ook hierbij maken we onderscheidt tussen vaste en universele legborden. Ook hiervoor geldt wanneer het een wandkast uit onze lijn betreft kan er gebruik gemaakt worden van de vaste wandkast legborden, anders de universele.

Vaste wandkast legborden Universele wandkast legborden
Vaste wandkast legborden Universele wandkast legborden