Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Legborden

Legborden kopen?

Apparatuur zonder 19 inch profiel plaatsen?

Het kan gebeuren dat men apparatuur, zonder 19 inch profiel, in een patchkast wil plaatsen. Wanneer dit het geval is dan kan er gebruik worden gemaakt van legborden. Een legbord is een stalen plaat met 19 inch montage profielen. Op een legbord zijn accessoires, apparaten en documenten te plaatsen. Voor belangrijke documentatie kunt u ook gebruik maken van afsluitbare lades.

Een bestelling plaatsen?

Wanneer u van plan bent om te gaan bestellen, dan bent u hier bij Patchkast.nl aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers ziiten klaar om u verder te helpen bij het bestellen en uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!