Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten

Wandkasten kopen?

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een netwerkverbinding. Een netwerkverbinding wordt tot stand gebracht met behulp van een samenstelling van verschillende apparatuur. Deze samenstelling wordt ook wel een netwerkoplossing genoemd. Een netwerkoplossing is vaak erg prijzig en erg belangrijk voor bedrijven, daarom is het noodzaak dat de netwerkoplossing goed beschermt wordt. Door netwerkoplossingen op te slaan in wandkasten wordt overzicht gecreëerd en wordt de apparatuur beschermd. Wandkasten zijn een ideale oplossing als er beperkte ruimte is en een standaard 19 inch patchkast te groot is.

Een compact formaat

Wandkasten zijn compact. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het plaatsen onder een bureau, aan de wand of in de meterkast, echter is het door het compacte formaat niet mogelijk om diepe servers in wandkasten te plaatsen.

Bij Patchkast.nl heeft u de keuze uit wandkasten van 450mm diep, 600mm diep en kantelbaar en 600mm diep met een volledige inbouwdiepte.

Hulp op afstand

Heeft u nog vragen, extra informatie, of ondersteuning nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze heldesk. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!