Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten

Wandkasten kopen?

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een netwerkverbinding. Een netwerkverbinding wordt tot stand gebracht met behulp van een samenstelling van verschillende apparatuur. Deze samenstelling wordt ook wel een netwerkoplossing genoemd. Een netwerkoplossing is vaak erg prijzig en erg belangrijk voor bedrijven, daarom is het noodzaak dat de netwerkoplossing goed beschermt wordt. Door netwerkoplossingen op te slaan in wandkasten wordt overzicht gecreëerd en wordt de apparatuur beschermd. Wandkasten zijn een ideale oplossing als er beperkte ruimte is en een standaard 19 inch patchkast te groot is.

Een compact formaat

Wandkasten zijn compact. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het plaatsen onder een bureau, aan de wand of in de meterkast, echter is het door het compacte formaat niet mogelijk om diepe servers in wandkasten te plaatsen.

Bij Patchkast.nl heeft u de keuze uit wandkasten van 450mm diep, 600mm diep en kantelbaar en 600mm diep met een volledige inbouwdiepte.

Hulp op afstand

Heeft u nog vragen, extra informatie, of ondersteuning nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze heldesk. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!