Wandkasten

Wandkasten kopen?

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een netwerkverbinding. Een netwerkverbinding wordt tot stand gebracht met behulp van een samenstelling van verschillende apparatuur. Deze samenstelling wordt ook wel een netwerkoplossing genoemd. Een netwerkoplossing is vaak erg prijzig en erg belangrijk voor bedrijven, daarom is het noodzaak dat de netwerkoplossing goed beschermt wordt. Door netwerkoplossingen op te slaan in wandkasten wordt overzicht gecreëerd en wordt de apparatuur beschermd. Wandkasten zijn een ideale oplossing als er beperkte ruimte is en een standaard 19 inch patchkast te groot is.

Een compact formaat

Wandkasten zijn compact. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het plaatsen onder een bureau, aan de wand of in de meterkast, echter is het door het compacte formaat niet mogelijk om diepe servers in wandkasten te plaatsen.

Bij Patchkast.nl heeft u de keuze uit wandkasten van 450mm diep, 600mm diep en kantelbaar en 600mm diep met een volledige inbouwdiepte.

Hulp op afstand

Heeft u nog vragen, extra informatie, of ondersteuning nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze heldesk. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!