Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM3 glasvezelbekabeling

per pagina

OM3 glasvezel patchkabel kopen?

Met OM3 zijn snelheden te behalen van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 70 meter. Hiermee is OM3 glasvezel een flinke verbetering ten opzichte van OM2. Dit is te danken aan het gebruik van helderder glas voor de glasvezel. Doordat het glas helderder is, zorgt het voor minder weerstand voor de lichtsignalen die door de glasvezel verzonden worden. Daarom is OM3 in staat hogere snelheden te halen over langere afstanden dan OM2.

Bestel online bij Patchkast.nl

U vindt bij ons een ruim aanbod OM3 glasvezel patchkabels. Bestel uw OM3 patchkabel(s) eenvoudig en snel online bij Patchkast.nl. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.