Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM3 glasvezelbekabeling

per pagina

OM3 glasvezel patchkabel kopen?

Met OM3 zijn snelheden te behalen van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 70 meter. Hiermee is OM3 glasvezel een flinke verbetering ten opzichte van OM2. Dit is te danken aan het gebruik van helderder glas voor de glasvezel. Doordat het glas helderder is, zorgt het voor minder weerstand voor de lichtsignalen die door de glasvezel verzonden worden. Daarom is OM3 in staat hogere snelheden te halen over langere afstanden dan OM2.

Bestel online bij Patchkast.nl

U vindt bij ons een ruim aanbod OM3 glasvezel patchkabels. Bestel uw OM3 patchkabel(s) eenvoudig en snel online bij Patchkast.nl. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.