Glasvezel accessoires

Accessoires glasvezel kopen?

Als u een glasvezelnetwerk gaat aanleggen zult u ongetwijfeld ook glasvezel accessoires nodig hebben. Met alleen patchkabels bent u er vaak nog niet. De kans is groot dat het glasvezelnetwerk binnen het pand over gaat op een "koper" netwerk. Het signaal moet dan omgezet worden en dit kan met behulp van een SFP module of een glasvezel converter. Een converter zorgt er tevens voor dat er zonder kwaliteitsverlies extra afstanden overbrugd kunnen worden. Voor het verdelen van het glasnetwerk zijn er diverse 19 inch patchpanelen verkrijgbaar. Deze kunnen eenvoudig in een 19 inch patchkast gemonteerd worden. En moeten er meerdere glasvezelkabels aan elkaar gekoppeld worden? Dan komen de koppelstukken goed van pas.

Bestel online bij Patchkast.nl

Voor alle onmisbare glasvezelaccessoires kunt u terecht bij Patchkast.nl. Bij ons kunt u snel en eenvoudig online bestellen, zonder te veel te betalen. En bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag, mits op voorraad.

De kans is groot dat u ook speciale glasvezel gereedschappen nodig hebt. Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Advies nodig?

Komt u er niet helemaal uit welke glasvezel accessoires u allemaal nodig hebt, of heeft u nog andere vragen omtrent bijvoorbeeld glasvezel, patchkasten of andere netwerkapparatuur en bekabeling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.