Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelmanagement

per pagina

Kabel management kopen?

In een patchkast worden vaak veel verschillende apparaten en accessoires geplaatst, daarbij komen ook veel verschillende kabels om de hoek kijken. Denk aan stroomkabels, maar natuurlijk ook de UTP kabel. Om overzicht te behouden is het noodzakelijk dat de bekabeling netjes wordt weggewerkt. Met behulp van kabel management is bekabeling eenvoudig en snel te geleiden, hierdoor is snel overzicht te creëren.

Wij helpen u graag!

Wanneer u nog vragen heeft, verdere informatie behoeft of een passend advies wilt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze bekwame medewerkers helpen u graag verder via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!