Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Kabelmanagement

 1. 19 Inch Kabelbundel Houder (Verstelbaar)
  19 Inch Kabelbundel Houder (Verstelbaar)
  Art.nr. (SKU): DS-Cableround
  Aanbieding
  € 47,50 Reguliere prijs € 57,48 € 42,50 Speciale prijs € 51,43
per pagina

Kabel management kopen?

In een patchkast worden vaak veel verschillende apparaten en accessoires geplaatst, daarbij komen ook veel verschillende kabels om de hoek kijken. Denk aan stroomkabels, maar natuurlijk ook de UTP kabel. Om overzicht te behouden is het noodzakelijk dat de bekabeling netjes wordt weggewerkt. Met behulp van kabel management is bekabeling eenvoudig en snel te geleiden, hierdoor is snel overzicht te creëren.

Wij helpen u graag!

Wanneer u nog vragen heeft, verdere informatie behoeft of een passend advies wilt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze bekwame medewerkers helpen u graag verder via de chat of telefoon (074 - 852 64 48)!