Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Ventilatorset / Fan Unit

per pagina

Ventilatorset/ Fan Unit kopen?

Het wil voorkomen dat in een patchkast warmtewinnende apparatuur wordt geplaatst. Als de warme lucht zich binnenin de patchkast ophoopt dan is de kans groot dat er oververhitting ontstaat, waardoor de kans bestaat dat de apparatuur niet goed functioneert, of zelfs uitvalt. Het is dus belangrijk dat de warme de kast kan verlaten.

Bij een patchkast met geperforeerde deur gaat de warmte vanzelf uit de kast weg. Bij een kast met een glazen deur is dit niet het geval, de warmte wordt door de glazen deur tegen gehouden en zal dus met een ventilatorset/ fan unit uit de kast moeten worden gezogen.