Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 patchkabels - CCA

per pagina

Cat6 patchkabels kopen?

Wanneer een nieuw bekabelingsnetwerk wordt getrokken is het verstandig om gebruik te maken van Cat6 patchkabels. Een Cat6 patchkabel is de opvolger van de Cat5e patchkabel. Beide kabels kunnen data overbrengen met snelheden van 1000MB/s, de cat6 kabel is echter veel stabieler. Ook is de doorvoersnelheid van een Cat6 patchkabel hoger, waardoor data toch sneller wordt overgebracht.

UTP of SSTP?

Als er wordt gesproken over UTP kabels zijn er de Cat5e kabels en de Cat6 kabels. Beide categorieën kunnen signaalstoring oplopen van COAX- en / of stroomkabels, echter zijn er ook kabels op de markt (SSTP cat6 kabels) welke daar tegen beschermd zijn. De SSTP kabels zijn binnenin afgeschermd door middel van folie. Wanneer patchkabels in aanraking kunnen komen met COAX- en / of stroomkabels, is het dus verstandiger om te gaan voor SSTP cat6 kabels.