Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 patchkabels - CCA

per pagina

Cat6 patchkabels kopen?

Wanneer een nieuw bekabelingsnetwerk wordt getrokken is het verstandig om gebruik te maken van Cat6 patchkabels. Een Cat6 patchkabel is de opvolger van de Cat5e patchkabel. Beide kabels kunnen data overbrengen met snelheden van 1000MB/s, de cat6 kabel is echter veel stabieler. Ook is de doorvoersnelheid van een Cat6 patchkabel hoger, waardoor data toch sneller wordt overgebracht.

UTP of S/FTP?

Als er wordt gesproken over UTP kabels zijn er de Cat5e kabels en de Cat6 kabels. Beide categorieën kunnen signaalstoring oplopen van COAX- en / of stroomkabels, echter zijn er ook kabels op de markt (S/FTP cat6 kabels) welke daar tegen beschermd zijn. De S/FTP kabels zijn binnenin afgeschermd door middel van folie. Wanneer patchkabels in aanraking kunnen komen met COAX- en / of stroomkabels, is het dus verstandiger om te gaan voor S/FTP cat6 kabels.