Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT6 kabels op rol - 100% koper

per pagina

 

DANICOM CAT6 kabels op rol kopen?

Wanneer een nieuw professioneel bekabelingsnetwerk moet worden getrokken, kan het verstandig zijn om gebruik te maken van Danicom Cat6 kabels op rol. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren, hierdoor is de kabel makkelijker te trekken en is er een minder groot gat in de muur nodig. Cat6 kabels op rol zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en types.

Soepel of stug?

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in soepele en stugge varianten. Een soepele kabel is bedoeld voor het monteren van connectoren, soepele kabels worden vaak ook patchkabels genoemd. Een stugge kabel is bedoeld voor montage op LSA stroken van apparatuur zoals patchpanelen, stugge kabels worden vaak ook installatiekabels genoemd.

Afgeschermd of niet?

Wanneer UTP kabels in aanraking komen met COAX- en / of stroomkabels kan een niet-afgeschermde kabel signaalstoring oplopen. COAX- en stroomkabels geven elektromagnetische signalen af waar UTP netwerkkabels erg gevoelig voor zijn. Afgeschermde netwerkkabels zoals FTP en SFTP cat6 kabels op rol zijn bestand tegen deze signalen.

Waarom professionele installatiekabels?

Sinds 1 juli 2017 is het in de bouwsector verplicht gebruikt te maken van kabels op rol voorzien van een CPR classificatie. De kwalitatief hoogwaardige kabels van Danicom bevat een 100% koperen kern die zorgt voor een betrouwbare, stabiele verbinding die tevens de kans op kabelbreuken verminderd. Kortom, de perfecte kabel op rol met CPR classificatie voor professionele installatie.