DANICOM CAT6 kabels op rol - 100% koper

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

DANICOM CAT6 kabels op rol kopen?

Wanneer een nieuw professioneel bekabelingsnetwerk moet worden getrokken, kan het verstandig zijn om gebruik te maken van Danicom Cat6 kabels op rol. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren, hierdoor is de kabel makkelijker te trekken en is er een minder groot gat in de muur nodig. Cat6 kabels op rol zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en types.

Soepel of stug?

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in soepele en stugge varianten. Een soepele kabel is bedoeld voor het monteren van connectoren, soepele kabels worden vaak ook patchkabels genoemd. Een stugge kabel is bedoeld voor montage op LSA stroken van apparatuur zoals patchpanelen, stugge kabels worden vaak ook installatiekabels genoemd.

Afgeschermd of niet?

Wanneer UTP kabels in aanraking komen met COAX- en / of stroomkabels kan een niet-afgeschermde kabel signaalstoring oplopen. COAX- en stroomkabels geven elektromagnetische signalen af waar UTP netwerkkabels erg gevoelig voor zijn. Afgeschermde netwerkkabels zoals FTP en SFTP cat6 kabels op rol zijn bestand tegen deze signalen.

Waarom professionele installatiekabels?

Sinds 1 juli 2017 is het in de bouwsector verplicht gebruikt te maken van kabels op rol voorzien van een CPR classificatie. De kwalitatief hoogwaardige kabels van Danicom bevat een 100% koperen kern die zorgt voor een betrouwbare, stabiele verbinding die tevens de kans op kabelbreuken verminderd. Kortom, de perfecte kabel op rol met CPR classificatie voor professionele installatie.