Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 S/FTP patchkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

Cat6 S/FTP patchkabels kopen?

Een werkende netwerkverbinding is tegenwoordig bijna onmisbaar, voor huishoudens als voor bedrijven. Door gebruik te maken van UTP kabels zal de netwerkverbinding vele malen stabieler zijn dan bij een draadloze netwerkverbinding.

Cat6 S/FTP patchkabels zijn beschermde patchkabels welke data kunnen overbrengen met snelheden van 1000MB/s bij doorvoersnelheden van 250 megahertz. Deze kabels zijn beschermt tegen elektromagnetische signalen van COAX- en / of stroomkabels, waardoor de patchkabels niet gescheiden hoeven te worden.