Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 SSTP patchkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

Cat6 SSTP patchkabels kopen?

Een werkende netwerkverbinding is tegenwoordig bijna onmisbaar, voor huishoudens als voor bedrijven. Door gebruik te maken van UTP kabels zal de netwerkverbinding vele malen stabieler zijn dan bij een draadloze netwerkverbinding.

Cat6 SSTP patchkabels zijn beschermde patchkabels welke data kunnen overbrengen met snelheden van 1000MB/s bij doorvoersnelheden van 250 megahertz. Deze kabels zijn beschermt tegen elektromagnetische signalen van COAX- en / of stroomkabels, waardoor de patchkabels niet gescheiden hoeven te worden.