Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OS2 simplex patchkabels

per pagina

OS2 Simplex glasvezel patchkabel kopen?

Een simplex glasvezelkabel bestaat uit één enkele glasvezel. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de optical single-mode techniek. Single-mode wil zeggen dat de kern van de glasvezel slechts 9 micron in doorsnede is en dat er gebruikt wordt gemaakt van laserlicht.

Bij Optical Single-mode (OS) is er maar één hele smalle kern waarover het lichtsignaal verzonden kan worden. Door het gebruik van laserlicht wordt er een stabiele en krachtige lichtpuls door de glasvezel verzonden. De lichtstraal kan door de smalle kern alleen maar rechtuit door de vezel verzonden worden, wat Single-mode zeer geschikt maakt voor veel langere afstanden dan Multimode glasvezel.

Bestel online bij Patchkast.nl

Bij Patchkast.nl bent u ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment glasvezel bekabeling. OS2 simplex glasvezel patchkabel nodig? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bij ons bestellen! Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.