Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OS2 duplex patchkabels

per pagina

OS2 Duplex glasvezel patchkabel kopen?

Een duplex glasvezelkabel bestaat uit twee glasvezels. Daarbij wordt er gebruik gemaakt de optical single-mode techniek. Single-mode wil zeggen dat de kern van de glasvezel slechts 9 micron in doorsnede is en dat er gebruikt wordt gemaakt van laserlicht.

Bij Optical Single-mode (OS) is er maar één hele smalle kern waarover het lichtsignaal verzonden kan worden. Door het gebruik van laserlicht wordt er een stabiele en krachtige lichtpuls door de glasvezel verzonden. De lichtstraal kan door de smalle kern alleen maar rechtuit door de vezel verzonden worden, wat Single-mode zeer geschikt maakt voor veel langere afstanden dan Multimode glasvezel. Een OS2 duplex kabel bestaat uit twee van deze glasvezels en is daardoor uitermate geschikt voor data-overdracht in twee richtingen.

Bestel online bij Patchkast.nl

Bij Patchkast.nl bent u ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment glasvezel bekabeling. OS2 duplex glasvezel patchkabel nodig? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bij ons bestellen! Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.