Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode kabels op maat

Singlemode (prefab) glasvezelkabel op maat

Bent u op zoek naar singlemode prefab glasvezelkabel op rol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk glasvezelkabels af fabriek voorzien van meetrapport en connectoren. De prefab glasvezelkabels zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. U kunt een desgewenste prefab glasvezelkabel simpelweg samenstellen door onze glasvezelconfigurator in te vullen.


De prefab glasvezelkabel kan worden geleverd met een beschermer van de connectoren aan beide uiteindes van de glasvezelkabel. Dit ter bescherming tijdens het leggen/trekken van de kabel. tevens kan kracht worden uitgeoefend op deze Glasvezel connector beschermer.


Indien u kabel per strekkende meter zoekt, zonder connectoren en beschermer geeft u in onze configurator enkel het gewenste aantal meters in. U ziet dan de prijs per strekkende meter.


  • Keuze uit 4, 8, 12. 24, 48, 96 en 144 vezels type OS2;
  • Keuze uit verschillende lengtes variërend van 1 tot 4000 meter;
  • Keuze uit verschillende connector types;
  • Voorzien van meetrapport;

Let op:
Omdat prefab glasvezelkabels op maat worden gemaakt, dient er rekening gehouden te worden met een langere levertijd.

Vragen?

Vragen over onze prefab glasvezelkabel? Neem gerust contact op met één van onze binnendienstmedewerkers voor een professioneel advies!