Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode pigtails

Single-mode Pigtails kopen?

Bij Patchkast.nl vindt u een ruim aanbod single-mode glasvezel pigtails. Een pigtail is een kant en klare connector met een stukje glasvezelkabel eraan. De pigtail kan aan de uiteindelijke glasvezelkabel worden bevestigd met behulp van fusielassen. Zo heeft u altijd de juiste aansluiting.

APC aansluiting

Wij leveren pigtals met APC aansluiting. Dit wil zeggen met een schuine snede om te voorkomen dat er reflecties ontstaan aan het uiteinde van de vezel. Zonder APC kunnen lichtsignalen teruggekaatst worden en verstoren hiermee de data overdracht.