Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT6a op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM Cat6a op rol kopen?

Onder UTP kabels zijn Cat6a kabels zijn professionele netwerkkabels welke data kunnen overbrengen met snelheden van 10.000 MB/s bij doorvoersnelheden van 500 megahertz. Deze hoge snelheden maakt dat de Cat6a kabel momenteel de beste kabel op de markt is. De kant en klare Cat6a patchkabels zijn verkrijgbaar in maximaal 10 meter. Als er langer afstanden overbrugt moeten worden, dan kan er het beste worden gekozen voor Cat6a op rol.

Waarom zijn professionele cat6a kabels op rol voorzien van een CPR classificatie?

Cat6a kabels op rol worden geleverd met een CPR classificatie. Bij het aanleggen van een kabel wordt in veel gevallen het gebruik van een bepaalde CPR classificatie opgelegd. Dit om de kwaliteit van de gelegde kabel te kunnen waarborgen. De cat6a kabels van Danicom zijn voorzien van een dergelijke classificatie en gemaakt van 100% koper. Op deze manier kan een betrouwbare en stabiele netwerkverbinding tot stand gebracht worden.