Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a S/FTP patchkabels

Pagina
per pagina

Cat6a S/FTP patchkabels kopen?

UTP kabels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Cat6a S/FTP patchkabels zijn momenteel de meest gangbare patchkabels op de markt. Deze patchkabels staan garant voor hoge overdracht- en doorvoersnelheden. Gegevens kunnen tot wel 10.000mb/s worden overgebracht met doorvoersnelheden van 500 megahertz. Ook zijn Cat6a S/FTP patchkabels voorzien van de beste bescherming voor netwerkkabels. Elk afzonderlijk aderpaar is afgeschermd doormiddel van een folie, om alle afgeschermde aderparen is nog een extra folie heen gevlochten. Als kracht en afscherming van cruciaal belang zijn, is het verstandig om te gaan voor cat6a S/FTP patchkabels!