Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a SFTP patchkabels

Pagina
per pagina

Cat6a SFTP patchkabels kopen?

UTP kabels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Cat6a SFTP patchkabels zijn momenteel de meest gangbare patchkabels op de markt. Deze patchkabels staan garant voor hoge overdracht- en doorvoersnelheden. Gegevens kunnen tot wel 10.000mb/s worden overgebracht met doorvoersnelheden van 500 megahertz. Ook zijn Cat6a SFTP patchkabels voorzien van de beste bescherming voor netwerkkabels. Elk afzonderlijk aderpaar is afgeschermd doormiddel van een folie, om alle afgeschermde aderparen is nog een extra folie heen gevlochten. Als kracht en afscherming van cruciaal belang zijn, is het verstandig om te gaan voor cat6a SFTP patchkabels!