Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a patchkabels - 100% koper

per pagina

CAT6a patchkabels 100% koper kopen?

Wanneer men praat over een UTP kabel, wordt deze vaak geassocieerd met de CAT5e of CAT6 kabel. Echter zijn CAT5e en CAT6 een verouderde vorm van UTP bekabeling en kan dan ook steeds minder goed meekomen met de huidige eisen en verwachtingen. De opvolger, en huidige standaard, is de CAT6a kabel. Een CAT6a kabel is in staat om snelheden te bereiken van 1 Gbit/s bij doorvoersnelheden van 250 Mhz.

CCA of toch 100% koper?

Zowel CAT5e als CAT6 kabels zijn verkrijgbaar in CCA en in 100% koper uitvoeringen. Wanneer we spreken over een CCA kabel, hebben we het over een kabel waarvan de kern niet uit volledig koper bestaat. Een CCA kabel is namelijk voorzien van een aluminium kern, bekleed met een dun laagje koper. Dit maakt dat een CCA kabel goedkoper is, maar wel minder stabiel en betrouwbaar is, dan een 100% koperen kabel.

Een 100% koperen CAT6a patchkabel is, zoals de naam het al aangeeft, voorzien van een 100% koperen kern. Dit maakt dat CAT6a patchkabels 100% koper vele malen betrouwbaarder en stabieler zijn dan een CAT6 patchkabel CCA. Om de maximale kwaliteit van een Cat6a kabel te kunnen garanderen, mag de weerstand maximaal 9,38 Ohm DC per 100 meter bedragen, bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²).

Om dit te kunnen garanderen is een 100% koperen kabel nodig, CCA kabels bieden namelijk te veel weerstand en zijn ook dikker. Hierdoor kunnen de CCA kabels de optimale en stabiele signaaloverdracht niet garanderen. Vooral over de iets langere afstanden doet de CCA kabel al snel onder voor 100% koper.

Is de hoogste betrouwbaarheid en stabiliteit van cruciaal belang? Ga dan altijd voor een CAT6a patchkabel 100% koper.