Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte

per pagina

Wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte kopen?

Voor het online houden van een webshop, het bezoeken van een internetpagina, of simpelweg een sociaal medium te bereiken, is een netwerkverbinding nodig. Een netwerkverbinding wordt tot stand gebracht doormiddel van een combinatie van verschillende belangrijke en kostbare apparatuur. Door deze apparatuur op te bergen in wandkasten 600mm diep, voledige inbouwdiepte wordt de apparatuur veilig en overzichtelijk opgeborgen.

In tegenstelling tot de andere wandkasten zijn wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte vaak wel geschikt voor het opbergen van een (kleinere) server. Dit heeft te maken met de iets ruimere binnenmaat van de wandkast. Let er wel op dat de warmte wel de kast uit kan door gebruik te maken van bijvoorbeeld een fanunit.