Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte

per pagina

Wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte kopen?

Voor het online houden van een webshop, het bezoeken van een internetpagina, of simpelweg een sociaal medium te bereiken, is een netwerkverbinding nodig. Een netwerkverbinding wordt tot stand gebracht doormiddel van een combinatie van verschillende belangrijke en kostbare apparatuur. Door deze apparatuur op te bergen in wandkasten 600mm diep, voledige inbouwdiepte wordt de apparatuur veilig en overzichtelijk opgeborgen.

In tegenstelling tot de andere wandkasten zijn wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte vaak wel geschikt voor het opbergen van een (kleinere) server. Dit heeft te maken met de iets ruimere binnenmaat van de wandkast. Let er wel op dat de warmte wel de kast uit kan door gebruik te maken van bijvoorbeeld een fanunit.