Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 450mm diep

per pagina

Wandkasten 450mm diep kopen?

Voor het creëren van een netwerkverbinding is een combinatie van verschillende apparaten nodig. Deze apparaten zijn vaak niet goedkoop en behoren vaak tot het hart van een onderneming, daarom is het noodzaak dat deze belangrijke apparatuur wordt opgeslagen in wandkasten 450mm diep. Dit zijn kleine patchkasten bedoeld voor montage aan de wand.

Wel of niet kiezen voor wandkasten?

Wandkasten 450mm diep zijn wandkasten welke een buitendieptemaat kennen van 450mm. Door dit compacte formaat zijn deze wandkasten uitermate geschikt voor het kleinere installatiewerk. Dit kan erg goed uitkomen, maar dit kan ook problemen opleveren. Apparatuur zoals servers zijn door het compacte formaat niet te plaatsen in deze wandkasten. Hiervoor zijn mini serverkasten beter geschikt. Daarnaast zijn deze wandkasten in maximaal 18 unit versies verkrijgbaar.