Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 450mm diep

per pagina

Wandkasten 450mm diep kopen?

Voor het creëren van een netwerkverbinding is een combinatie van verschillende apparaten nodig. Deze apparaten zijn vaak niet goedkoop en behoren vaak tot het hart van een onderneming, daarom is het noodzaak dat deze belangrijke apparatuur wordt opgeslagen in wandkasten 450mm diep. Dit zijn kleine patchkasten bedoeld voor montage aan de wand.

Wel of niet kiezen voor wandkasten?

Wandkasten 450mm diep zijn wandkasten welke een buitendieptemaat kennen van 450mm. Door dit compacte formaat zijn deze wandkasten uitermate geschikt voor het kleinere installatiewerk. Dit kan erg goed uitkomen, maar dit kan ook problemen opleveren. Apparatuur zoals servers zijn door het compacte formaat niet te plaatsen in deze wandkasten. Hiervoor zijn mini serverkasten beter geschikt. Daarnaast zijn deze wandkasten in maximaal 18 unit versies verkrijgbaar.