Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar

per pagina

Wandkasten 600mm diep kantelbaar kopen?

Een goed werkende netwerkverbinding is in het huidige tijdperk onmisbaar geworden. Een werkende verbinding kan tot stand worden gebracht door middel van een combinatie van verschillende apparatuur. Door deze kostbare apparatuur op te slaan in wandkasten 600mm diep, kantelbaar wordt de apparatuur netjes en veilig opgeborgen.

Wat houdt kantelbaar in?

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar zijn zoals de naam het al zegt kantelbaar. Dit houdt in dat de kast, wanneer deze aan de muur bevestigt is, middels een scharniermechanisme open en dicht geklapt kan worden. Hierdoor kan snel en eenvoudig bij de achterzijde van de apparatuur worden gekomen om aanpassingen te doen of controles uit te voeren.