Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar

per pagina

Wandkasten 600mm diep kantelbaar kopen?

Een goed werkende netwerkverbinding is in het huidige tijdperk onmisbaar geworden. Een werkende verbinding kan tot stand worden gebracht door middel van een combinatie van verschillende apparatuur. Door deze kostbare apparatuur op te slaan in wandkasten 600mm diep, kantelbaar wordt de apparatuur netjes en veilig opgeborgen.

Wat houdt kantelbaar in?

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar zijn zoals de naam het al zegt kantelbaar. Dit houdt in dat de kast, wanneer deze aan de muur bevestigt is, middels een scharniermechanisme open en dicht geklapt kan worden. Hierdoor kan snel en eenvoudig bij de achterzijde van de apparatuur worden gekomen om aanpassingen te doen of controles uit te voeren.