Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandcontactdozen

Een wandcontactdoos kopen - de poort naar een goed netwerk

Bij de installatie van een nieuw netwerk moet u nadenken over het aantal, internetaansluitingen dat u in elke kamer wilt aanleggen. De keuze van de juiste internet wandcontactdoos en UTP kabels is hierbij essentieel en moet op tijd worden genomen. Hierbij moet u niet alleen nagaan wat u vandaag nodig heeft, maar moet u ook aan de toekomst denken. Wat vandaag overbodig lijkt, zal over 10 jaar wellicht de standaard zijn.

Als alle muren en vloeren gereed zijn, brengt een aanpassing in het kabelnetwerk vaak veel moeite en kosten met zich mee. Wij raden aan om per kamer die u van een internetverbinding wilt voorzien, een UTP wandcontactdoos met twee RJ45 poorten te kopen. Vergeet hierbij niet uw garage en kelder!

Kiest u voor een WCD inbouw of een WCD opbouw?

Verder kunt u kiezen voor een inbouw wandcontactdoos of een opbouw wandcontactdoos, ook wel afgekort als wcd inbouw en wcd opbouw. Een wandcontactdoos opbouw bestaat uit een afdekplaat en een frame. Wij bieden een opbouw wcd aan in de kleuren wit en ivoor. Deze kleuren zijn populairder dan bijvoorbeeld een zwarte wandcontactdoos. Een wandcontactdoos inbouw zit vlakker op de muur en wordt vaak bij nieuwbouw of verbouwing gebruikt omdat er dan eenvoudig uitsparingen in de muur kunnen worden gemaakt waar de inbouw wcd in valt.

Afgeschermd of niet afgeschermde RJ45 contactdoos?

Tevens is het belangrijk dat u kiest voor de juiste afscherming in uw netwerk. Kiest u voor onafgeschermde kabels omdat de kabels niet naast stoomkabels liggen en de kans op interferentie nihil is, dan volstaat een niet afgeschermde RJ45 contactdoos. Heeft u afgeschermde netwerkkabels, is het belangrijk dat u voor een geschermde RJ45 contactdoos kiest zodat de geschermde eigenschappen in stand worden gehouden.

RJ45 wandcontactdoos online kopen?

U wilt een wandcontactdoos kopen? Onze wandcontactdozen zijn voorzien van RJ45 aansluitingen. Een RJ45 wandcontactdoos is dus geschikt voor UTP kabels met een RJ45 stekker. Tegenwoordig wordt geadviseerd om minimaal een CAT6 wandcontactdoos en netwerkkabels of een CAT6a wandcontactdoos met bijpassende kabels te gebruiken.