Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandcontactdozen

Een wandcontactdoos kopen - de poort naar een goed netwerk

Bij de installatie van een nieuw netwerk moet u nadenken over het aantal, internetaansluitingen dat u in elke kamer wilt aanleggen. De keuze van de juiste internet wandcontactdoos en UTP kabels is hierbij essentieel en moet op tijd worden genomen. Hierbij moet u niet alleen nagaan wat u vandaag nodig heeft, maar moet u ook aan de toekomst denken. Wat vandaag overbodig lijkt, zal over 10 jaar wellicht de standaard zijn.

Als alle muren en vloeren gereed zijn, brengt een aanpassing in het kabelnetwerk vaak veel moeite en kosten met zich mee. Wij raden aan om per kamer die u van een internetverbinding wilt voorzien, een UTP wandcontactdoos met twee RJ45 poorten te kopen. Vergeet hierbij niet uw garage en kelder!

Kiest u voor een WCD inbouw of een WCD opbouw?

Verder kunt u kiezen voor een inbouw wandcontactdoos of een opbouw wandcontactdoos, ook wel afgekort als wcd inbouw en wcd opbouw. Een wandcontactdoos opbouw bestaat uit een afdekplaat en een frame. Wij bieden een opbouw wcd aan in de kleuren wit en ivoor. Deze kleuren zijn populairder dan bijvoorbeeld een zwarte wandcontactdoos. Een wandcontactdoos inbouw zit vlakker op de muur en wordt vaak bij nieuwbouw of verbouwing gebruikt omdat er dan eenvoudig uitsparingen in de muur kunnen worden gemaakt waar de inbouw wcd in valt.

Afgeschermd of niet afgeschermde RJ45 contactdoos?

Tevens is het belangrijk dat u kiest voor de juiste afscherming in uw netwerk. Kiest u voor onafgeschermde kabels omdat de kabels niet naast stoomkabels liggen en de kans op interferentie nihil is, dan volstaat een niet afgeschermde RJ45 contactdoos. Heeft u afgeschermde netwerkkabels, is het belangrijk dat u voor een geschermde RJ45 contactdoos kiest zodat de geschermde eigenschappen in stand worden gehouden.

RJ45 wandcontactdoos online kopen?

U wilt een wandcontactdoos kopen? Onze wandcontactdozen zijn voorzien van RJ45 aansluitingen. Een RJ45 wandcontactdoos is dus geschikt voor UTP kabels met een RJ45 stekker. Tegenwoordig wordt geadviseerd om minimaal een CAT6 wandcontactdoos en netwerkkabels of een CAT6a wandcontactdoos met bijpassende kabels te gebruiken.