Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelbinders

Kabelbinders kopen?

Als er gebruik wordt gemaakt van veel (patch)bekabeling, kan het verstandig zijn om kabelbinders te gebruiken. Met kabelbinders kunnen meerdere UTP kabels bij elkaar worden gehouden, waardoor kabelclusters gecreëerd kunnen worden. Door het clusteren van bekabeling kan er overzicht worden gevormd, daarnaast is de bekabeling netter en makkelijker weg te werken.

Het soort kabelbinder

Er zijn verschillende soorten kabelbinders verkrijgbaar. De meest gebruikelijke kabelbinders zijn de tie wraps een het klittenband. Tie wraps zijn goedkoop en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, echter is het niet mogelijk deze te hergebruiken.

Klittenband is een erg eenvoudig type kabelbinder, na het bepalen van de benodigde lengte kan deze van de rol worden afgesneden en gelijk worden gebruikt. In tegenstelling tot tie wraps is klittenband te hergebruiken.