Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelbinders

Kabelbinders kopen?

Als er gebruik wordt gemaakt van veel (patch)bekabeling, kan het verstandig zijn om kabelbinders te gebruiken. Met kabelbinders kunnen meerdere UTP kabels bij elkaar worden gehouden, waardoor kabelclusters gecreëerd kunnen worden. Door het clusteren van bekabeling kan er overzicht worden gevormd, daarnaast is de bekabeling netter en makkelijker weg te werken.

Het soort kabelbinder

Er zijn verschillende soorten kabelbinders verkrijgbaar. De meest gebruikelijke kabelbinders zijn de tie wraps een het klittenband. Tie wraps zijn goedkoop en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, echter is het niet mogelijk deze te hergebruiken.

Klittenband is een erg eenvoudig type kabelbinder, na het bepalen van de benodigde lengte kan deze van de rol worden afgesneden en gelijk worden gebruikt. In tegenstelling tot tie wraps is klittenband te hergebruiken.