Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e patchkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

Cat5e patchkabels 100% koper kopen?

Om apparatuur te voorzien van een netwerkverbinding zijn UTP kabels nodig. Dit is mogelijk met Cat5e patchkabels, deze kabels maken gebruik van de 5e generatie twisted pair ethernet technologie. Een Cat5e patchkabel kan gegevens overbrengen met snelheden van 1000 megabyte per seconde en met doorvoersnelheden van 100 megahertz. Maar om deze snelheden te kunnen garanderen kunt u het beste kiezen voor 100% koper kabels in plaats van de goedkopere CCA kabels.

Waarom 100% koper?

Koper zorgt voor een lagere weerstand bij de overdracht van signalen dan bijvoorbeeld aluminium wat bij CCA patchkabels gebruikt wordt. Een patchkabel mag een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24 om een optimale kwaliteit te behalen. Alleen 100% koper kabels kunnen hier aan voldoen. Met een CCA kabel is het ook mogelijk, maar dan neemt de dikte van de kabel toe. Doordat een 100% koper kabel zorgt voor minder weerstand kunnen langere afstanden overbrugt worden, zonder kwaliteitsverlies van de data-overdracht.

Bijkomend voordeel van een CAT5e patchkabel 100% koper is dat deze veel minder gevoelig is voor kabelbreuken.