Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e patchkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

Cat5e patchkabels 100% koper kopen?

Om apparatuur te voorzien van een netwerkverbinding zijn UTP kabels nodig. Dit is mogelijk met Cat5e patchkabels, deze kabels maken gebruik van de 5e generatie twisted pair ethernet technologie. Een Cat5e patchkabel kan gegevens overbrengen met snelheden van 1000 megabyte per seconde en met doorvoersnelheden van 100 megahertz. Maar om deze snelheden te kunnen garanderen kunt u het beste kiezen voor 100% koper kabels in plaats van de goedkopere CCA kabels.

Waarom 100% koper?

Koper zorgt voor een lagere weerstand bij de overdracht van signalen dan bijvoorbeeld aluminium wat bij CCA patchkabels gebruikt wordt. Een patchkabel mag een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24 om een optimale kwaliteit te behalen. Alleen 100% koper kabels kunnen hier aan voldoen. Met een CCA kabel is het ook mogelijk, maar dan neemt de dikte van de kabel toe. Doordat een 100% koper kabel zorgt voor minder weerstand kunnen langere afstanden overbrugt worden, zonder kwaliteitsverlies van de data-overdracht.

Bijkomend voordeel van een CAT5e patchkabel 100% koper is dat deze veel minder gevoelig is voor kabelbreuken.