Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystone patchpanelen

Keystone patchpanelen kopen?

Normaal gesproken is een  patchpaneel al voorzien van keystones. Dit zijn connectoren met aan de ene zijde een RJ45 connector en aan de andere zijde een LSA aansluiting. Keystone patchpanelen zijn nog niet voorzien van deze pluggen. Dit maakt dat deze patchpanelen geheel naar wens ingericht kunnen worden, wanneer bijvoorbeeld maar 7 UTP kabels moeten worden aangesloten zijn keystone patchpanelen de voordeligste optie.

Keystone patchpanelen kunnen ook ingericht worden met andere keystone connectoren, zoals met HDMI keystone connectoren of Jack keystone connectoren. Dit is ideaal voor wanneer een patchkast gebruikt wordt als audio- of video rack.