Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Een AV rack kopen?

Een mooie radio, dvd speler, cd speler en andere audio visuele apparaten horen natuurlijk niet zo maar los in een kamer te staan. Ze mogen in een rack geplaatst worden. Zo worden ze beter beschermd tegen stof en vocht. En dat is natuurlijk niet alleen voor deze apparatuur bij een particulier, maar ook bij bedrijven of voor zakelijk gebruik. Zeker als je naar een opname studio gaat dan zie je veel AV racks. En de AV racks komen in alle maten en vormen.

Klik hier om direct een av rack te bestellen

Welke AV rack is het meest geschikt?

De racks kennen allemaal hun eigen afmetingen. Het is dus belangrijk dat u de juiste afmetingen kent van de AV apparatuur om zo het juiste rack aan te schaffen. Ook is het belangrijk om te weten of u de rack snel en gemakkelijk wilt verplaatsen of dat u het op een vaste plek laat staan. Echter is het ook fijn om te weten dat u het rack snel en gemakkelijk kunt meenemen ergens anders naartoe.

Waar koopt u uw AV rack?

Als u als particulier een AV rack gaat aanschaffen, dan zal dat in veel gevallen samen met de AV apparatuur gebeuren. Vaak is het een extra aankoop bij de apparatuur en wordt het verkocht om de AV apparatuur langer mee te laten gaan. En dat is natuurlijk een goede zaak. Het is belangrijk om een goed rack te kopen om zo uw dure AV apparatuur goed te kunnen beschermen. De kosten van het rack verdient u gemakkelijk terug, doordat de AV apparatuur is beschermd tegen bijvoorbeeld een voorbij vliegend glas water of het stof dat dagelijks door de ruimte dwarrelt en aan uw AV apparatuur vast gaat zitten.

Online uw rack kopen?

U kunt bij ons online uw rack kopen. Wij hebben verschillende AV racks in ons assortiment en wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een goed rack aan te schaffen. Ons service team helpt u graag om een goed afgewogen keuze te maken voor de aanschaf van uw AV rack. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u online uw bestelling plaatsen en afrekenen via uw eigen bank. Hierna zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw AV rack geleverd krijgt.

Waarom bij ons uw rack kopen?

Wij leveren een uitstekende service en zorgen wij voor een hoogwaardig kwalitatief product. Enkele punten die we niet alleen uitschreeuwen, maar ook door onze klanten worden bevestigd. Dit is ook op de website te lezen. Ook bieden wij een vijfentwintig jaar lange garantie op al onze racks. Zo kunt u met een gerust hart uw bestelling plaatsen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de thuiswinkel waarborg.