Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Inbouwdozen

per pagina

Inbouwdozen kopen?

In eerste instantie kunnen inbouwdozen worden gebruikt om ruimtes op een nette manier van netwerkverbindingen te voorzien. Daarnaast maken inbouwdozen het zeer eenvoudig om overzicht te creëren binnen het bekabelingsnetwerk. Op een inbouwdoos is een nummer te schrijven welke men kan laten corresponderen met het nummer op een patchpaneel, op deze manier is er een nummer te koppelen aan de netwerkkabel. Op inbouwdozen moeten 2 installatiekabels LSA worden aangesloten aan de achterzijde, dit is te doen middels een LSA tang. Na het aansluiten van de kabels, zijn de RJ45 poorten aan de voorzijde van de inbouwdoos voorzien van een netwerksignaal.