Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Inbouwdozen

per pagina

Inbouwdozen kopen?

In eerste instantie kunnen inbouwdozen worden gebruikt om ruimtes op een nette manier van netwerkverbindingen te voorzien. Daarnaast maken inbouwdozen het zeer eenvoudig om overzicht te creëren binnen het bekabelingsnetwerk. Op een inbouwdoos is een nummer te schrijven welke men kan laten corresponderen met het nummer op een patchpaneel, op deze manier is er een nummer te koppelen aan de netwerkkabel. Op inbouwdozen moeten 2 installatiekabels LSA worden aangesloten aan de achterzijde, dit is te doen middels een LSA tang. Na het aansluiten van de kabels, zijn de RJ45 poorten aan de voorzijde van de inbouwdoos voorzien van een netwerksignaal.