Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Test Gereedschap

 1. Netwerk Kabeltesters
  Netwerk Kabeltesters
  Art.nr. (SKU): DC-CABLETEST
  Beoordeling:
  92.2727%
  € 12,83 € 15,52
 2. Netwerk kabel tester UTP, FTP, S/FTP en coaxiale netwerk kabels.
  Netwerk kabel tester UTP, FTP, S/FTP en coaxiale netwerk kabels.
  Art.nr. (SKU): DC-CABLETEST-PRO
  Beoordeling:
  91.0325%
  € 15,16 € 18,34
 3. Toongenerator met draadloze versterker
  Toongenerator met draadloze versterker
  Art.nr. (SKU): N_CMP-RCT11
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 34,81 € 42,12

Test gereedschap kopen?

Bij het leggen van een bekabelingsnetwerk, of het maken van aanpassingen hierin, kan het gebeuren dat een kabel niet correct wordt aangesloten of defect raakt. Door gebruik te maken van test gereedschap kan de kabel worden doorgemeten waardoor fouten of defecten in de kabel ontdekt kunnen worden.

Er zijn 3 verschillende test gereedschappen verkrijgbaar, namelijk; de standaard kabeltester, de professionele kabeltester en de toongenerator. De standaard en professionele kabeltesters zijn in staat om patchkabels door te meten, de professionele kabel kan echter ook coaxiale kabels testen. De toongenerator is in staat om te achterhalen welke kabel bij welke verbinding hoort.