Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Test Gereedschap

Test gereedschap kopen?

Bij het leggen van een bekabelingsnetwerk, of het maken van aanpassingen hierin, kan het gebeuren dat een kabel niet correct wordt aangesloten of defect raakt. Door gebruik te maken van test gereedschap kan de kabel worden doorgemeten waardoor fouten of defecten in de kabel ontdekt kunnen worden.

Er zijn 3 verschillende test gereedschappen verkrijgbaar, namelijk; de standaard kabeltester, de professionele kabeltester en de toongenerator. De standaard en professionele kabeltesters zijn in staat om patchkabels door te meten, de professionele kabel kan echter ook coaxiale kabels testen. De toongenerator is in staat om te achterhalen welke kabel bij welke verbinding hoort.