Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Krimptangen

Krimptangen kopen?

Wanneer een connector aan de kabel bevestigd dient te worden dan zijn krimptangen nodig. Met een krimptang kunnen aderparen, welke al op de juiste manier in de connector zijn geschoven, worden aangeknepen, hierdoor zullen de aderparen in de connector blijven zitten.

Er zijn 2 type krimptangen, één professionele krimptang en een standaard krimptang. De professionele krimptang kan net als de standaard aderparen in RJ45 connectoren vastknijpen, de professionele krimptang is echter ook geschikt voor RJ11 connectoren. Daarnaast is de professionele krimptang makkelijker te gebruiken en ligt deze fijner in de hand.