Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e patchkabels - CCA

per pagina

Cat5e patchkabels kopen?

Om apparatuur te voorzien van een netwerkverbinding zijn UTP kabels nodig. De oude standaard patchkabels zijn de Cat5e patchkabels, deze kabels maken gebruik van de 5e generatie twisted pair ethernet technologie. Een Cat5e patchkabel kan gegevens overbrengen met snelheden van 1000 megabyte per seconden, met doorvoersnelheden van 100 megahertz. 

Afgeschermd of niet?

Bij het selecteren van de cat5e patchkabels dient er ook rekening te worden gehouden met de afscherming van de kabel. Een onafgeschermde patchkabel kan signaalstoring oplopen van COAX- en / of stroomkabels, dit is te voorkomen door gebruik te maken van afgeschermde patchkabels. 

Cat5e UTP patchkabels: Dit zijn onafgeschermde patchkabels. Deze kabels zijn binnenin niet voorzien van een folie-afscherming tegen signaalstoringen. Wanneer de patchkabel niet langs COAX- en / of stroomkabels komt, is de UTP versie een geschikte keuze.

Cat5e FTP patchkabels: Wanner de patchkabel in aanraking komt met COAX- en / of stroomkabels, is het altijd verstandig om te gaan voor FTP patchkabels. FTP kabels zijn binnenin voorzien van een folie-afscherming. Dit zorgt ervoor dat cat5e FTP patchkabels ook naast COAX- en / of stroomkabels gelegd kunnen worden, zonder de kabel door een aparte buis te hoeven leggen.