Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e patchkabels - CCA

per pagina

Cat5e patchkabels kopen?

Om apparatuur te voorzien van een netwerkverbinding zijn UTP kabels nodig. De oude standaard patchkabels zijn de Cat5e patchkabels, deze kabels maken gebruik van de 5e generatie twisted pair ethernet technologie. Een Cat5e patchkabel kan gegevens overbrengen met snelheden van 1000 megabyte per seconden, met doorvoersnelheden van 100 megahertz. 

Afgeschermd of niet?

Bij het selecteren van de cat5e patchkabels dient er ook rekening te worden gehouden met de afscherming van de kabel. Een onafgeschermde patchkabel kan signaalstoring oplopen van COAX- en / of stroomkabels, dit is te voorkomen door gebruik te maken van afgeschermde patchkabels. 

Cat5e UTP patchkabels: Dit zijn onafgeschermde patchkabels. Deze kabels zijn binnenin niet voorzien van een folie-afscherming tegen signaalstoringen. Wanneer de patchkabel niet langs COAX- en / of stroomkabels komt, is de UTP versie een geschikte keuze.

Cat5e FTP patchkabels: Wanner de patchkabel in aanraking komt met COAX- en / of stroomkabels, is het altijd verstandig om te gaan voor FTP patchkabels. FTP kabels zijn binnenin voorzien van een folie-afscherming. Dit zorgt ervoor dat cat5e FTP patchkabels ook naast COAX- en / of stroomkabels gelegd kunnen worden, zonder de kabel door een aparte buis te hoeven leggen.