Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT5e op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM CAT5e op rol kopen?

Standaard zijn patchkabels voorzien van 2 connectoren. Bij het aanleggen van netwerkbekabeling kan dit onhandig zijn. Er zal een groter gat in de muur nodig zijn voor de connector en kabels met connectoren zijn lastig over grotere afstanden te trekken. Door gebruik te maken van de Danicom Cat5e op rol loopt u niet tegen deze problemen aan. Kabels op rol zijn niet voorzien van connectoren en zijn opgerold.

Beschermd of onbeschermd?

Het is natuurlijk belangrijk dat er het netwerksignaal niet wordt verstoord, COAX- en / of stroomkabels kunnen een verstorend effect hebben op onbeschermde kabels. FTP kabels zijn hier tegen beschermd, deze kabels zijn binnenin afgeschermd doormiddel van een folie. Wanneer de kabel in aanraking kan komen met een stroom- of COAX kabel kan er dus het best worden gegaan voor een FTP kabel op rol.

Welke type kabel is nodig?

Eigenlijk zijn er 2 soorten kabels, de stugge kabels en de soepele kabels. Stugge kabels worden gebruikt voor het LSA aansluiten van patchpanelen, in-opbouwdozen, etc. Soepele kabels zijn bedoeld voor het monteren van connectoren. Stugge kabels worden ook wel installatiekabels genoemd en soepele kabels worden vaak patchkabels genoemd.

Welke connectoren zijn nodig?

Wanneer UTP kabels langs een COAX- en / of stroomkabel komen moet er gebruik worden gemaakt van beschermde (FTP) kabels. Om de bescherming te behouden zijn ook FTP (shielded) connectoren nodig. De categorie van de kabel is ook van toepassing bij het selecteren van de juiste connectoren. De categorie van de kabel en van de connectoren moeten overeenkomen, een cat5e kabel heeft cat5e connectoren nodig en een cat6 kabel heeft cat6 connectoren nodig.

Wat is een CPR classificatie?

Een CPR classificatie is benodigd bij het aanleggen van professionele kabelnetwerken. De classificatie is universeel en geeft het brandgedrag van de kabel weer, waardoor de kwaliteit hiervan beter gewaarborgd kan worden. Cat5e kabels op rol van het merk Danicom zijn voorzien van een CPR classificatie waardoor deze uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik.