Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 Professionele Installatie Kabels

Cat6 professionele installatie kabels kopen?

Als installatie kabels over lange afstanden getrokken moeten worden waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid van groot belang zijn, dan is het verstandig om gebruik te maken van Cat6 professionele installatie kabels. Deze installatie kabels zijn van zeer hoge kwaliteit en staan garant voor stabiele snelheden. Normale installatiekabels zijn vaak voorzien van CCA aderparen, dit houdt in dat de aderparen bestaan uit koper en aluminium.

Cat6 professionele installatie kabels zijn voorzien van 100% koperen aderparen. Dit zorgt er voor dat de kabel veel stabieler en betrouwbaarder is dan de normale installatie kabels. Door de 100% koperen aderparen is de kabel geschikt om gebruikt te worden voor langere afstanden.